(Update) Foto/Craiova: Dorel muncește cu spor, muncește de zor!

(Update) Foto/Craiova: Dorel muncește cu spor, muncește de zor!

3.648
30
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Nimic nu ne mai surprinde! Și, totuși… Chiar și așa, nu putem remarca cum, uneori, excesul de zel și dorința de muncă dă rezultate…. uimitoare. Imaginea a fost imortalizată în cartierul Valea Roșie, lângă pensiunea ”Cărămida Verde”, într-o parcare unde angajații firmei care se ocupă de asfaltarea străzilor și parcărilor din Craiova s-au grăbit să toarne bitum. Chiar dacă una dintre mașini nu s-a vrut dată la o parte nici în ruptul capului (capul proprietarului, evident!). 

 

parcare asfaltata 1

Imaginea a stârnit râsul, indignarea și l-a adus, încă o dată, pe buzele tuturor, pe Dorel! Cert este că la scurtă vreme după isprava lui Dorel, el a revenit la treabă și a continuat-o! De data asta, cu mașina mutată. Iată ce a ieșit: se observă în imaginea alăturată!

 

 

Și dacă tot suntem la capitolul capabili și incapabili, vă mai arătăm o imagine surprinsă de un craiovean în trafic, în zona Auchan Craiovița (fostul Real), pe Calea Severinului, unde un alt Dorel a pierdut din camion și înșirat pe carosabil niște… ciment! Proaspăt! (imagine foto sub articol)

 

UPDATE: Potrivit Deliei Ciucă, director executiv în cadrul Primăriei Craiova, ”nu este vorba de  firma care se ocupă de asfaltarea străzilor și parcărilor orașului Craiova!”. ”A fost o avarie a Distrigazului, care a refăcut carosabilul, așa cum ați observat… Corpul de control al primăriei s-a sesizat și refacerea a fost făcută conform normativelor!”.



30 COMENTARII

  1. #21
    @#I
    Senior Member
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    922
    Citat Mesaj initiat de gabel
    Citat Mesaj initiat de Ami
    ?!

    Atat bitumul cat si cimentul sunt lianti. In pozele cu parcarea este o mixtura asfaltica (agregate, filer si bitum) iar in poza de pe Calea Severinului este beton (agregate, ciment, apa).

    Citat Mesaj initiat de kartman
    ai nevoie de un control orl sau de un monitor mai bun. a ta e masina ?

    Cum ti-ai dat seama ca am nevoie de un control ORL doar citind un text? Tu ar trebui sa te duci la un control oftalmologic. Nu e masina mea.

    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Inseamna ca esti orbete

    Si tu esti unul dintre dintre cei care folosesc cuvintele fara a le cunoaste sensul si cand cineva va atrage atentia incepeti sa jigniti pentru ca nu aveti argumente.

    Tu ai dreptate, dar ai luat castanele pentru că și tu ai deschis discuția pe un anumit ton. Nici orbete nu înseamnă orb, corect . E un animal sau o persoană năroadă.
    Problema e că ai fost cam acid și că nu toți sunt specialiști în materiale și amestecuri de materiale. Puteai să spui că ăla e asfalt, iar celălalt beton, pt că cimentul e ăla din saci șamd.
    Și eu mai exagerez și îmi dau seama când îi văd pe alții

  2. #22
    @#I
    Senior Member
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    923
    Citat Mesaj initiat de kartman
    nici tu n-ai inteles de ce i-am spus „drumar”. in nici un caz ca sa-l jignesc – cum poti jigni un om care munceste la 40 de grade ?
    i-am spus asa pentru ca ei se pricep cel mai bine la materiale de constructii, compozitii si amestecuri. si nici nu l-am injurat pe gabel. atat ca s-a legat de detalii. probabil ca ami, cand va mai scrie un articol cu si despre asfalt si beton, le va scrie cu majuscule. n-avea sens sa sariti cu gura pe ea pentru niste detalii minore, ca doar n-a scris „magiun” in loc de „beton”.
    nici doreii aia care au asfaltat nu sunt nevinovati, sunt aproape sigur ca nici n-au incercat sa-l anunte pe proprietarul masinii. mie, cand puneau pavele pe trotuar, era sa-mi prinda masina intre ele. n-au avut curiozitatea sa bata in geam si sa-ntrebe a cui e tinicheaua. am iesit eu, ca se auzea galagie, si le-am dat si apa. cand i-am intrebat de ce n-au incercat sa ma anunte, au spus ca pe ei nu-i intereseaza, puneau pavelele asa.

    Kartmane, nu e de vină Dorel, ci șefii lui oligofreni și, mai departe, cei care ar trebui să exercite un control asupra unor astfel de lucruri și asupra șefilor lui Dorel. Și tot așa până ajungem la retarzii din guvern și parlament.

  3. #23
    @#I
    Senior Member
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    924

    @Ami
    Eu sunt de partea ta – muncești și faci un ban în vremurile astea grele. Nu e rău, dar se poate mai bine. De exemplu , mergi mai departe cu întrebările. Să nu ne oprim la bietul Dorel.
    Succes și articole și mai bune ! Și salariul mai mare!

  4. #24
    @#I
    Senior Member
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    925
    Citat Mesaj initiat de mpr
    Ok, hai sa ne amuzam cu spor: intamplare de acum…stiu eu? cca. 50 min. (verificabil) zona: facultatea de mecanica (e un bar acolo) imi las masina pe calea bucuresti (regulamentar in parcare) intru in bar, stau undeva la 1 ora + la intoarcere baietii imi sapasera un sant de mai mare frumusetea, imi pare sincer rau ca n-am pozat opera ohooho chiar aveam ce poza booon eu calm si racorit, intors la masina dar cu o problema: cum dracu scot eu masina din parcarea model spic si un sant cat toate zilele in spatele masinii…reactia lui dorel: „bine ca venirat ca altfel nu o mai puteat lua” personal n-am meciuri nici cu firma nici cu patronii lu’ dorel dar frate daca stii ca urmeaza sa-mi forezi strada care si asa arata ca dupa razboi semnalizeaza-ti intentiile sa stie si fraieru’ de mine care-si rupe masina si-ti decarteaza tie primarie taxe si impozite. Domnilor patroni le merge bine si-au reinnoit bolizii, eu ma bucur ca dumnealor sunt din craiova si semnand cu primaria banii raman in oras, si sibiul e minciuna pe langa craiova…

    Suntem noi prea mămăligi. Ar trebui să le-o mai dăm în barbă celor de la …de peste tot (Electrica, Gaz etc).
    Da’ cum ieșisei ”răcorit” din bar…și te întorceai la mașină?

  5. #25
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4136

    Mi-au „asfaltat” strada cu moloz de asfalt macinat la care laintul a fost apa.. Vina ploaia se duce naiba.. ) Dupa ce au astfalt’o in batjocura au venit aia de la cez sa faca santuri sa baga cabluri electrice pe sub strada pentru contoarele electrice )… Puie Monta

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  6. #26
    Newcomer
    Data de inscriere
     27-04-2014
    Mesaje
    20
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Mi-au „asfaltat” strada cu moloz de asfalt macinat la care laintul a fost apa.. Vina ploaia se duce naiba.. ) Dupa ce au astfalt’o in batjocura au venit aia de la cez sa faca santuri sa baga cabluri electrice pe sub strada pentru contoarele electrice )… Puie Monta

    Aici se fac adevaratele invarteli, manevre, cand se asfalteaza apoi in 2-3 zile se sparge, ca de, s-au implinit 50 de ani de cand n-au mai fost inlocuite tevile. Dar cand s-a inceput asfaltarea… autorizatiile de la toate institutiile (apa, cez, primarie etc) s-au dat
    Firma care executa lucrarile e obligata sa ofere o garantie, garantie care de obicei, prin aceste noi sparturi ce se fac ulterior, merge in buzunarele celor alesi. De aceea se sparg strazile dupa ce sunt asfaltate, pentru a se lua banii de pe garantii

  7. #27
    Member
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    146

    Trebuia sa ii asfalteze masina dal in cct de nesimtit , cum dr sa nu vezi ca nu pot aia sa asfalteze doar se uita pe geam si vedea si muta masina dar nesimtirea e la ea acasa in Romania.

  8. #28

    Mesaje

    […] a fost postată pe craiovaforum.ro a atras numeroase comentarii amuzante din partea […]

  9. #29

    Mesaje

    […] a fost postată pe craiovaforum.ro a atras numeroase comentarii amuzante din partea […]

  10. #30

    Mesaje

    […] a fost postată pe craiovaforum.ro a atras numeroase comentarii amuzante din partea […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.