Craiova: A început admiterea la Facultatea de Litere, pentru 736 de locuri...

Craiova: A început admiterea la Facultatea de Litere, pentru 736 de locuri disponibile

1.420
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Facultatea de Litere a Universității din Craiova a început azi, 20 iulie 2015, înscrierile pentru Admiterea 2015-2016, studii universitare de licență. În total, sunt scoase la concurs 313 locuri la Buget și 423 la Taxă. Oferta educaţională completă poate fi vizualizată pe site-ul www.ucv.ro, dar şi la sediul facultăţii. 

 

La domeniile pentru care admiterea se face prin concurs de dosare (Limbă și Literatură, Limbi Moderne Aplicate, Științe ale Comunicării) înscrierile se vor face în perioada 20-25 iulie.

 

La domenile Muzică şi Teatru, înscrierile se vor face între 20 și 22 iulie. Prima probă eliminatorie va avea loc în data de 23 iulie, iar în 24 iulie vor avea loc probele de aptitudini.

 

La domeniul Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar, înscrierile se fac între 20 și 23 iulie, iar proba eliminatorie va avea loc pe 24 iulie.

 

Rezultatele la Facultatea de Litere se vor afişa pe 27 iulie.

 

Candidații care se înscriu la domeniile Facultății de Litere pentru care se vor da probe de aptitudini și probe eliminatorii pot beneficia, la cerere, de cazare gratuită, care se va face în Căminul nr. 10 al Universității din Craiova. Candidaţii se pot caza cu o zi înainte de începerea probelor și trebuie să depună o cerere, însoţită de cartea de identitate (copie şi original) şi legitimaţia de candidat eliberată la înscriere de facultate (copie şi original).  Documentele pot fi depuse la Administraţia Căminului nr. 10, între orele 07:00 – 17:00.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.