(Video) SRI oferă practică pentru studenți după modelul CIA

(Video) SRI oferă practică pentru studenți după modelul CIA

2.231
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Serviciul Român de Informații (SRI) își deschide ușile către studenții români. Începând cu anul universitar 2015-2016 va avea un program de practică pentru studenți, după modelul folosit de CIA în SUA, unde Agenția selectează resurse umane după programele de internship pe care le desfășoară cu marile universități americane, notează bn24.ro.

 

Conform sursei citate, directorul SRI, Eduard Hellvig, a semnat Ordinul nr. 1.509 din 25 mai 2015 pentru aprobarea Instrucţiunilor privind efectuarea stagiilor de practică pe timpul studiilor universitare în unităţi ale Serviciului Român de Informaţii, prin care aprobă instrucţiunile privind efectuarea stagiilor de practică pe timpul studiilor universitare în unităţi ale Serviciului Român de Informaţii.

 

Astfel, între SRI și universități urmează să se încheie protocoale de colaborare și să se stabilească criteriile după care să fie selectați studenții care să facă stagiul de practică la Serviciul de Informații, precum și regulile pe care aceștia trebuie să le respecte, mai ales în privința păstrării confidențialității asupra activității instituției.

 

Totodată, SRI a lansat și o campanie de promovare în rândul elevilor și studenților, pentru care instituția a realizat un film de 10 minute  (clik aici) cu mărturii ale unor tineri ofițeri de contraspionaj care povestesc cât de palpitantă este munca lor și că „spionii nu sunt doar în filme”.



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    617

    N-o sa va chinuiti prea mult cu recrutarea. Romanul are in sange gena „turnatorului”…

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit...
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-05-2008
    Mesaje
    34
    Citat Mesaj initiat de PandaBlue
    N-o sa va chinuiti prea mult cu recrutarea. Romanul are in sange gena „turnatorului”…

    ))) epic

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.