Dolj: Cetățean italian cercetat pentru deținere ilegală de arme

Dolj: Cetățean italian cercetat pentru deținere ilegală de arme

878
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat de 77 de ani, de cetățenie italiană, este cercetat de poliția doljeană după ce, în cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Serviciului Arme Exploziv Substanțe Periculoase au descoperit că deţinea două arme de vânătoare cu alice, cal. 12, și 100 de cartușe de același calibru, pe care le-a introdus ilegal în țară. El este suspectat de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor

 

Din investigații și declarațiile acestuia, polițiștii au constatat că persoana în cauză a introdus în România cele două arme în ziua 12 iulie 2015, precum și cele 100 de cartușe, fără a  le declara organelor de control vamale, păstrându-le la imobilul pe care îl deține în comuna  Călăraşi, Dolj.

 

Potrivit anchetatorilor, italianul nu posedă paşaport european al armei de foc şi nici nu a fost invitat în România să participe la o vânătoare organizată, potrivit legislaţiei în vigoare. Cele două arme împreună cu cele 100 cartuşe de vânătoare au fost ridicate în vederea cercetărilor.

 

Foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3191

    Ce arsenal….vine razboiul?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.