”Dăbuleni, suflet oltenesc”, eveniment cultural în centrul orașului

”Dăbuleni, suflet oltenesc”, eveniment cultural în centrul orașului

5.785
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Primăria Orașului Dăbuleni în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Organizațiile Non-profit din Oltenia (CRONO) Craiova, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj (C.J.C.P.C.T. DOLJ), Palatul Copiilor Craiova și Asociația ”Dăbuleni Împreună pentru Viitor” (A.D.I.V.), organizează, în ziua de duminică, 26 iulie 2015, începând cu ora 10.00, în centrul civic al orașului, Evenimentul ”Dăbuleni, suflet oltenesc”.

 

Acest eveniment cultural important pentru comunitatea cuprinde:

 Spectacol de folclor oltenesc, susținut de tinere talente din regiune și de Palatul Copiilor Craiova;

 Concursul județean ”Dăbuleni, brand oltenesc”, sub egida Palatului Copiilor Craiova.

 Primul Târg de economie socială din Oltenia (expoziție de produse tradiționale), cu participarea a peste 20 de întreprinderi sociale din regiune (preponderent cooperative meșteșugărești) sub egida Centrului de Resurse pentru Organizațiile Non-profit din Oltenia (CRONO) în cadrul proiectului „RESoRT Rețeaua Economiei Sociale Rurale bazată pe Tradiții (POSDRU/173/6.1/S/147894)” cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

 ”Dolju-n bucate” la Dăbuleni – expoziţie foto, proiecţie de film şi degustare de bucate pregătite ca odinioară, organizat de Primăria Orașului Dăbuleni în colaborare Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.