Primăria Craiova închiriează baza sportivă de la Cârcea pentru antrenamentele CSU

Primăria Craiova închiriează baza sportivă de la Cârcea pentru antrenamentele CSU

4.635
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Municipalitatea craioveană intenționează să închirieze pentru cinci luni baza sportivă din localitatea doljeană Cârcea, iar în ședința de joi, 30 iulie a.c., va înainta propunerea consilierilor locali în acest sens. Închirierea va fi făcută în raport cu orele de antrenament efectuate pe lună de CSU Craiova, plata făcându-se conform tarifelor de închiriere a terenurilor şi dotărilor de pe Baza Sportivă adoptate la nivelul Consiliului Local al comunei Cârcea.

 

baza sportiva carcea 1Cum terenul din Bvd. Ştirbei Vodă nr. 34 în suprafaţă de 76.972,0 mp. este liber de sarcini, pentru executarea obiectivului de investiţii „Construire Complex Sportiv Craiova – Stadion de Fotbal” și imobilul menţionat nu mai poate fi folosit conform destinaţiei actuale, autoritățile au identificat cea mai apropiată bază sportivă unde jucătorii și-ar putea desfășura antrenamentele în următoarele cinci luni, situată pe Str. Aeroportului Nr. 23-25, Cârcea (foto alăturate – din timpul construcției Centru cultural și bază sportivă Cârcea, constructor Novara T Impex/Facebook).

 

La momentul actual, pe raza municipiului Craiova nu mai există o bază sportivă care să asigure condiţii optime pentru pregătirea echipei de fotbal, cea mai apropiată bază sportivă fiind cea amenajată în comuna Cărcea. Având în vedere că efectuarea antrenamentelor nu necesită deţinerea în regim de continuitate a bazei sportive, închirierea urmează a se face raportat la orele de antrenament efectuate pe lună (…)”, se arată în Raportul Primăriei Craiova.

 

screenshot.453

Tariful de închiriere a terenului de fotbal (cu iarbă) pentru desfășurarea de activități sportive este de 160 lei/h, fără TVA. Tariful de închiriere a cantonamentului (vestiare, grupuri sanitare, dușuri) aferent unei închirieri a terenului de fotbal este de 60 lei, fără TVA. Pentru închirierea bazei sportive – terenuri fotbal și cantonament (dormitoare, vestiare, grupuri sanitare, sală de mese), prețul este de 50 lei/zi. Tariful pentru închirierea unui teren de tenis artificial este de 100 lei/h, iar cel pentru închirierea unui teren de fotbal (teren iarbă) cu nocturnă este 150 lei/h. Tarifele prezentate nu sunt purtătoare de TVA.

 

Proiectul Centru cultural și bază sportivă Cârcea a costat circa două milioane de euro și, conform primarului comunei Cârcea, Valerică Pupăză, totul este la standarde europene. Clădirea are 2.000 mp și cuprinde o sală multifuncțională de 500 mp pentru diverse activități – conferințe, spectacole, dans, jocuri; o sală cu piste de bowling, una de fitness şi una de forţă; vestiare, dormitoare. Baza exterioară are, printre altele, un stadion de fotbal cu 800 de locuri si gazon natural, dar si un ministadion cu 500 de locuri, dotat cu nocturnă.



3 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    Senior Member
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    970

    Astea sunt investițiile și locurile de muncă. Ce afaceri frumoase!

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4143

    ĂĂăă.. acolo se antrenează clonele.. hăhă..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     17-03-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    327

    „Primăria Craiova închiriează baza sportivă de la Cârcea pentru antrenamentele CSU”. Primaria Craiova o închiriEA, însă restul lumii închirIAză! O hexprimare hacademică potrivită!

    https://www.flickr.com/photos/179183...7647453976404/"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore all progress depends on the unreasonable man." G.B. Shaw

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.