Berceanu, Udristoiu şi Vişan, în afara listei de candidaţi la parlamentare

Berceanu, Udristoiu şi Vişan, în afara listei de candidaţi la parlamentare

360
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, nu se află pe lista potenţialilor candidaţi aii partidului la alegerile parlamentare, democrat-liberalul spunând că se mai gândeşte dacă va candida, luând în schimb în calcul retragerea din viaţa politică.

“Eu pe 14 februarie am împlinit 22 de ani de când sunt în Parlamnet. Poate că ar trebui să mai vină şi alţii. În acest moment, încă mă mai gândesc dacă voi candida. Poate că şi pentru mine e destul, poate e timpul să încep o nouă viaţă, să ies din politică şi să fac altceva. Eu unul am ce face, nu sunt din cei care, dacă nu sunt parlamentari, mor de foame”, a declarat Radu Berceanu.

Pe lista de 25 de potenţiali candidaţi ai PDL Dolj nu se mai află nici deputatul Gelu Vişan, căruia filiala i-a retras sprijinul politic încă de anul trecut, şi nici senatorul Tudor Udriştoiu. “Domnul Udriştoiu a dat mai demult semne că nu mai vrea să candideze, ba chiar a trbeuit să depun eforturi să-l convingă să-şi ducă mandatul până la capăt”, a spus Berceanu

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.