Craiova: Linia de tramvai e gata. Urmează reabilitarea firelor de contact

Craiova: Linia de tramvai e gata. Urmează reabilitarea firelor de contact

1.275
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Lucrările de reabilitare a căii de rulare a tramvaielor, efectuate de firma Marivila, n valoare de circa șase milioane de euro, vor fi încheiate la sfârșitul acestei luni, însă mijloacele de transport în comun nu vor fi puse pe șine. Mai întâi, trebuie refăcut și sistemul de tracțiune electrică, lucrare prinsă în proiectul de transport ecologic, care prevede reabilitarea străzii Calea București.

 

Sunt două lucrări distincte pe Calea București, una e linia de tramvai, care se finalizează acum, la sfârșitul lunii iulie, care se termină în integralitatea ei, și o alta, căreia i-am dat drumul de circa două luni, pe Calea București, care este separată de cea la linia de tramvai, care presupune asfaltarea carosabilului, reabilitarea trotuarelor, crearea de piste pentru biciliști și refacerea firelor de contact pentru tramvaie”, a declarat Radu Preda, managerul orașului.

 

Prin urmare, tramvaiele for fi repuse pe șine după ce va fi gata și proiectul ”Calea București”.

 

Termenul de finalizare a acestui proiect este de 12 luni de la demararea lucrărilor, adică undeva în primăvara anului viitor, însă reprezentanții municipalității afirmă că speră să fie gata până la sfârșitul acestui an.

 

Ne dorim ca în perioada asta să abordăm și zona din fața primăriei, Str. A. I. Cuza, care deja nu se mai încadrează cu restul străzilor reabilitate”, a mai spus Preda.



6 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2900

    Tot este bine arata bine sper sa ii dea drumul cat mai repede drumul.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4164

    Tramvaie avem?? ) Janghinelor ruginite li s*or mai invarti rotile??? ..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    Coder
    Data de inscriere
     06-10-2005
    Mesaje
    288

    Probabil ca la un moment dat o sa reabiliteze/schimbe si tramvaiele ca e pacat dupa atata munca sa nu avem tramvaie cu AC. Asa cum au schimbat autobuzele probabil ca o sa faca si cu tramvaiele. Problema e cu locurile de munca .. cine mai merge cu tramvaiu sau cu autobuzu daca oamenii emigeaza pe capete ? Pensionarii ?

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-04-2011
    Mesaje
    21

    Era mai bine sa faca metrou! Deja era in functiune

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     01-08-2015
    Mesaje
    0

    Unde-i acest oras al Raiului numit Craiova?Inteleg ca p-acolo se circula pe drumuri nou-noute facute de Preda cu Olguta?Si numai in autobuze si tramvaie de ultima generatie in care nu pute si nu mai vezi numai pensionari?!Deci copilasii care stateau in picioare si-i pazeau in vesnica lor calatorie gratuita pana la piata si catre nicaieri au acum locuri de joaca si scoli reparate si ingrijite?Si ziceti voi dragi craioveni ca de la Gara pan’ la Moara Romanesti numai pe carari curate esti?!TREZITI-VA mai pupincuristi!Nu stiu pe ce carari traiti si munciti ,daca cunoasteti ce-nseamna asta,dar se pare ca sunteti de pe alta lume!Nu degeaba Occidentul ne spune hoarda de cersetori!Cum ne-mpiedicam de-o balega ii multumim Primariei ca nu a ridicat-o ,ca altfel nu vedeam balegarul social si economic in care traim!Dar ,asta e,ne meritam soarta! Daca nimeni nu impinge de la spate , nici nu facem vreun efort sa ne miscam!Suntem o mizerie!

  6. #6
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4105

    scapam de lucrariiiiiiiiiiii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.