O companie caută 400 de persoane din Craiova și Oltenia pentru angajare...

O companie caută 400 de persoane din Craiova și Oltenia pentru angajare în Timiș și Arad

2.205
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)

Addeco Craiova caută operatori de producție fără experiență pentru fabricile de cabluri auto din Sânnicolau Mare și Ineu, județele Timiș și Arad. Viitorilor angajați li se oferă transport gratuit din localitatea de domiciliu, cazare gratuita la hotel si doua mese gratuite pe zi.

 

Potrivit directorului Adecco Craiova, Cătălin Stănculescu, salariile pornesc de la 1.200 lei brut, tichete de masa si bonus de prezenta de 25% in plus la salariu. De altfel, persoanele angajate vor fi calificate la locul de munca. Astfel, compania urmează să recruteze, în următoarele luni, 400 de persoane.

 

Pentru a veni in ajutorul celor care isi cauta de lucru, Adecco a deschis un call center dedicat pentru informatii – linie telefonica gratuita din orice retea – 0800800408.



7 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     30-09-2009
    Mesaje
    111

    e foarte ok , tot asa si v-a fi bine !

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     29-11-2006
    Locatie
     craiovita
    Mesaje
    67

    Mulțumim tovarășului Prioteasă și tovărășei Olguta pentru această ofertă de muncă, adăugată celor 20000 de locuri noi de muncă create în Craiova. Ce tot mint unii ca Doljul e pe locul 1 la șomaj și pe 15 la nivelul salariului ?

  3. #3
    Coder
    Data de inscriere
     06-10-2005
    Mesaje
    291

    Inca o flegma in ochi data zonei sarace oltenia. Firme si conducere cretina… cand ati facut fabricutele alea in timis , cluj si alte zone v-ati gandit ca nu e forta de munca? sau v-ati dus asa aiurea dupa turma…ca asa e mai nou toate investitiile merg la cluj si timisoara … restul tarii nu exista.

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Mesaje
    240

    Problema la noi este infrastructura. Firma respectiva produce pentru fabrici auto din Occident, deci prefera sa fie aproape de granita pentru transport rapid pe autostrada. Prefera sa angajeze muncitori din alte zone – Oltenia, Moldova, chiar daca le platesc cazare si masa. Deoarece nu pot produce pe stoc livrarea rapida este mai importanta decat costurile cu manopera

  5. #5
    Junior
    Data de inscriere
     17-06-2009
    Mesaje
    57

    Nu ar fi mai ieftin sa mutati firma acolo unde sunt muncitorii decat sa platiti chirii imense prin Timis si Cluj? Si pe langa asta, sa asigurati si cazare la muncitori acolo. Lasati vrajeala cu infrastructura ca nu tine, la cat de mici sunt salariile platite aici in Romania daca mai reduceti un euro din profitul obtinut/produs aici le transportati in orice colt al lumii pe calea aerului daca va zdruncina pe drum. Problema este ca ati ales zona si v-ati trezit ca acolo in jurul localitatii nu e nici dracu dispus sa lucreze la salariile oferite de voi, restul este vrajeala ieftina.

  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     29-09-2011
    Mesaje
    35

    Majoritatea investitiilor dupa 90‘ s-au dus in cluj ,temesvar sibiu etc ca acolo a fost marele imperiu civilizator (inchisoarea popoarelor)austro-ungar ,alte zone ca nordul Moldovei ,Oltenia,Valea Jiului zero investitii parca ar fi fost regiuni separatiste gen kosovosau sau transnistria iar acum se pling ca nu sunt oameni ca sa ocupe locurile de munca sau poate a fost gindit scenariu Yugoslaviei sau Cehoslovaciei.Singura solutie este ori sa mute productia in zone cu somaj ridicat sau faliment .Cei care cauta un loc de munca mai bine pleaca in Uk,Germania,Spania etc decit sa se duca sa lucreze la Cluj pe 1000 lei net sa vina la o luna doua acasa.

  7. #7
    Member
    Data de inscriere
     18-02-2010
    Locatie
     Bals
    Mesaje
    206

    o mare teapa…..
    cei din timis nu mai vor sa lucreze pe salarii mizere si vin sa ia olteni, oare o gasiiiiii???

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.