Razie pe străzile Craiovei

Razie pe străzile Craiovei

789
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Polițiști de la Biroul Rutier Craiova, cel de Investigaţii Criminale şi ai Secţiilor de Poliţie 1-6 Urbane, în cooperare cu reprezentantii Registrului Auto Român, au organizat azi-noapte, între orele  22:00 și 02:00, o amplă acțiune pe principalele artere rutiere din Craiova, unde au fost înregistrate frecvent evenimente rutiere.

 

Conform reprezentanților IPJ Dolj, oamenii legii au urmarit prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi conducătorii de motociclete şi autovehicule înmatriculate în alte state precum şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor de tulburare fără drept a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote.

 

În urma controalelor, polițiștii au constatat 2 fapte de natruă penală, precum și 106 de fapte de natură contravențională, pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi ce depășesc 15.000 de lei. De asemenea, polițiștii au reținut patru permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și au retras 13 certificate de înmatriculare.

 

Foto: arhivă



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-05-2008
    Mesaje
    44

    craiova e mai nou vaslui ?

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     18-02-2010
    Locatie
     Bals
    Mesaje
    202
    Citat Mesaj initiat de jeff
    craiova e mai nou vaslui ?

    poate o fi venit cei din vaslui in craiova si aici a fost cap de linie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.