Craiovean acuzat de furtul unui ceas: ”L-am luat ca să-l arăt unui...

Craiovean acuzat de furtul unui ceas: ”L-am luat ca să-l arăt unui prieten”

873
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Un craiovean acuzat că a sustras, ieri, un ceas de mână de pe taraba unui comerciant din Târgul Făcăi a găsit o explicație… interesantă pentru fapta lui. El le-a spus oamenilor legii că a luat ceasul ca să-l arate unui prieten. Numai că atât ceasul, cât și tânărul au trebuit să se oprească din mers, după ce jandarmii le-au făcut cale întoarsă. 

 

După ce hoțul s-a făcut nevăzut cu ceas cu tot, păgubitul a alertat o patrulă de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, aflată în misiune în zona Târgului Făcăi din Craiova. Tânărul a fost identificat repede de oamenii legii, iar acesta le-a explicat că a sustras ceasul de pe tarabă pentru a-l arăta unui prieten.

 

Obiectul a fost restituit proprietarului, iar hoțul s-a ales cu un proces-verbal de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

 

Fotografie simbol



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     31-10-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    65

    Foarte tare”. el le-a spus oamenilor legii că a luat ceasul ca să-l arate unui prieten.” Numai că prietenul locuia in Germania.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.