(Update) Fată de 17 ani, găsită moartă la marginea Parcului ”Romanescu”

(Update) Fată de 17 ani, găsită moartă la marginea Parcului ”Romanescu”

4.346
44
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Corpul, aflat în stare avansată de descompunere, ar aparține unei adolescente de 17 ani, Alexandra Goghez (foto), din localitatea doljeană Goiești, dată dispărută de părinți în urmă cu două săptămâni. Cadavrul a fost descoperit sâmbătă, în Parcul ”Nicolae Romanescu”, într-o zonă periferică, plină de vegetație. Fata lucra chiar la una dintre terasele din parc.
Alexandra Goghez

 

 

Trupul tinerei ar fi avut gâtul tăiat. Un procuror de la Tribunalul Dolj a preluat cazul de moarte suspectă. Mai multe informații vor fi furnizate de oamenii legii după efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei morții tinerei.

 

UPDATE, 17 august: Surse apropiate anchetei susțin că fata se angajase la terasa Ciobănașul – cel puțin cu acte în regulă – cu două săptămâni înainte să dispară. De altfel, dispariția ei a fost semnalată 28 iulie 2015, iar la poliție pe 31 iulie.

 

Colegii victimei au fost audiați de oamenii legii, care au încercat să afle cum se comportase în ultima vreme, cum a decurs ultima zi de lucru înainte să dispară și alte detalii care pot fi extrem de importante în ansamblul anchetei.

 

Cadavrul tinerei era în stare avansată de descompunere, în plus a fost devorat de câini, iar asta face mai dificilă determinarea cauzei morții. Cazul, instrumentat de un procuror al Tribunalului Dolj, este de moarte suspectă, dat fiind faptul că trupul victimei a fost găsit într-o zonă lăturalnică, plină cu vegetație, unde era greu de observat. Deocamdată, anchetatorii refuză să ofere informații legate despre această tragedie, cel puțin până la aflarea rezultatelor autopsiei.

 

Colegii au mărturist că Alexandra era o fire extrem de retrasă, care nu vorbea cu nimeni. În schimb, aceștia povestesc că vorbea foarte mult la telefon. De asemenea, colegii de la muncă au mai spus că în seara dispariției nu a plecat ca de obicei, pe aleea principală, ci a schimbat traseul, alegând o alee retrasă, din spatele terasei unde muncea.

 

Update, 18 august: Părinții, prietenii și colegii o vor conduce, astăzi, pe ultimul drum pe Alexandra Goghez. Fata ar fi împlinit 18 ani pe 25 august.

 

Foto principală: arhivă



44 COMENTARII

  1. #41
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4279
    Citat Mesaj initiat de mario008
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Parca era al lu Mititelu’ baru ala? sau ceva neam cu Mititelu.. Parca aveau tricouri cu Unviersitatea Craiova (echipa all stars) acum cativa ani angajatii de acolo.. de acolo am dedus asta..

    Sincer sa fiu. Am trecut pe acolo cand se deschisese terasa asta vara. Erau multe angajate.. probabil si angajati part time.. noi.. Si tot sincer sa fiu ultima data cand eram acolo eram cu cineva intr-o discutie despre salarii, care a zis urmatoarea fraza „uite si tu fetele/baietii astia muncesc sa faca si ele/ei ban pe vacata de la facultate/scoala si tu (eu) esti vesnic nemultumit..”

    Contract de munca pe 2 ore.. hmm daca e adevarata informatia si este oficiala.. prefer sa nu spun nimic dar ma face sa rad oarecum.. Parerea mea ca probabil lucra mult mai mult de 2 ore..

    Deduci prostii, ca de fiecare data , Terasa Ciobanasul [nu bar\ carciuma, cum se zice la tine in sat…] este al lui Siclitaru….nu, nu ala cu bmw-ul cu bosorogul….ci al lui varu-so….

    Stai linistit ca prostii mai mari ca tine nu deduc…

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #42
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    8099

    RIP.

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  3. #43
    @#I
    Oldtimer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1330

    Nu se mai aude nimic?
    S-a trecut la faza a doua? Polițiștii locali caută prin tufișuri?

  4. #44
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4559

    Institutiile statului extrem de competente sunt pe urmele criminalului.. Putem sa dormim linistiti noaptea. Cazul se va rezolva. Ca de fiecare data politia si procuratura isi fac treaba cu BRIO. Le-ar trebui niste mariri de salariu fiindca lucreaza in „stres’..
    Pana in momentul actual, se pare ca am avut dreptate, desi mi-am luat sageti in bot cum ca as abera numai tampenii psihotice as fi vrut sa ma insel inca de acum 3 luni..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.