Acțiune releu pe Craiova-Pitești și Alexandria. Șofer prins circulând cu 141 km/h

Acțiune releu pe Craiova-Pitești și Alexandria. Șofer prins circulând cu 141 km/h

938
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Efectivele Serviciul Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu Biroul Rutier Craiova, Formaţiunea Rutieră Filiaşi şi Serviciul Rutier Olt au organizat si executat o actiune, în sistem releu, pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere cauzate de viteză.

 

Acțiunea s-a desfășurat pe D.N. 6 (București-Alexandria-Craiova-Lugoj) şi D.N. 65, (Pitești-Slatina-Craiova) astfel fiind constatate și aplicate 34 sanctiuni contravenționale, de peste 9.100 lei, din care 26 sancțiuni au fost aplicate pentru viteza neregulamentară. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a ocnduce autovehicule pe drumurile publice 4patru permise de conducere.

 

Unul dintre ele aparține unui craiovean de 34 de ani, Aurel B., din Craiova, care a fost surprins de radar în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 6, cu viteza de 141 km/h (+71 km/h), în zona de acţiune a indicatorului viteza maximă admisă de 70km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 zile.

 

Foto: arhivă



3 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     12-01-2006
    Mesaje
    66

    Folositi cat mai mult Waze fratilor … sa nu se mai intample incidente d’astea „periculoase” …

    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     18-02-2010
    Locatie
     Bals
    Mesaje
    228

    Daca a avut cu ce….

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4275

    Viteza prea mare poate sa ucida..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.