Craiova: Dosar penal pentru Delta ACM, după ce șoferii și-au ”rupt” mașinile

Craiova: Dosar penal pentru Delta ACM, după ce șoferii și-au ”rupt” mașinile

1.309
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Societatea care se ocupă de asfaltarea Străzii Calea București din Craiova, Delta ACM, este acuzată de săvârșirea a două infracţiuni și i-a fost întocmit dosar penal, după ce unii conducători auto au fost implicați în evenimente rutiere cauzate de nesemnalizarea drumului. De altfel, societatea a fost amendată de poliție pe 4 august a.c. pentru această neregulă.

 

Polițiștii Biroului Rutier Craiova au întocmit ieri, 17 august a.c., un dosar penal pentru societatea Delta ACM care reabilitează Calea București din Craiova, pentru săvârșirea a două infracţiuni de neluare a măsurilor corespunzătoare de către executantul unei lucrări pe partea carosabilă pentru semnalizarea obstacolelor sau lucrărilor pe drumurile publice dacă prin aceasta s-a produs un accident de circulaţie.

 

Mai exact, în zilele de 6, respectiv 8 august 2015, în zona intersecţiilor Străzii Calea București cu străzile Sărarilor şi Petre Ispirescu, s-au produs două evenimente rutiere soldate cu avarierea a două autoturisme conduse de doi șoferi, ambii de 33 de ani, unul din comuna Calopăr, Dolj, și celălalt din Craiova, ca urmare a nesemnalizării obstacolelor şi restricţiilor de circulaţie instituite pe această stradă de firma care efectuează lucrări de reabilitare. 

 

Cu câteva zile înainte de producerea celor două evenimente, pe 4 august, polițiștii au sancţionat societate comercială Delta ACM cu o amendă în cuantum de 3.150 de lei, pentru că nu a asigurat întreţinerea corespunzătoare a părţii carosabile pentru desfăşurarea în condiţii optime a traficului rutier în timpul lucrărilor de reabilitare de pe Calea București.



9 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     06-08-2008
    Mesaje
    96

    Asa de ochii lumii

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     30-09-2009
    Mesaje
    117

    ,,Caleas Bucurfești ” )

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    972

    Lasa ca rezolva Olguta, ca doar ea a semnat contractul cu astea.

    Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.
  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    732

    in poza se vede un manunchi urias de cabluri. parca era vorba sa se ingroape. sau am visat chestia asta ?

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     17-08-2015
    Mesaje
    1

    30 de milioane de lei vechi pentru o companie care o sa faca milioane de euro cu „reabilitarile” astea e o gluma proasta

    dosar penal cui? administratorului? e un inceput, dar insuficient la ce bataie de joc e in orasul asta. se fura ca in codru la primarie si nimeni nu baga de seama.

  6. #6
    Member
    Data de inscriere
     18-02-2010
    Locatie
     Bals
    Mesaje
    236

    chiar era nevoie….

  7. #7
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4277

    Injur la ei de fiecare data cand trec pe acolo. A fost dezastru in unele zile cu traficul. Asa ceva doar in ROmania se poate..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  8. #8
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    8098

    Trebuie actionati in judecata pentru recuperarea daunelor produse .Simplu .

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  9. #9
    mpr
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-12-2014
    Mesaje
    40

    In orice loc intreg/normal la cap de pe planeta asta, atunci cand se executa lucrari de asemenea anvergura-sectorul de drum se inchide pe durata acestora – durata scurtata de un ritm alert al lucrarilor efectuate 24/24 ore. Aici baietii n-au avut nicio treaba: nu s-au sinchisit nici macar sa-si semnalizeze lucrarile/sa obstructioneze accesul pe benzile in care sapasera sleauri,santuri si transee, astfel ziua e veselie iar noaptea se pot inregistra tragedii. Ca s-a deschis dosar penal: e normal dar intreb si eu raspunderea municipalitatii unde e ea mai exact? Presupun ca lucrarea a inceput cu girul/aprobarea primariei – intre timp …asa ca sa fie treaba oabla am primit un raspuns hazliu si neoficial desigur cu privire la rostul „city manager”-ului: „Rolul domnului Preda e unul abstract”. De aici intelege fiecare ce: vrea/poate/e in stare

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.