Alina Bica, fost procuror șef al DIICOT, se face avocat la Baroul...

Alina Bica, fost procuror șef al DIICOT, se face avocat la Baroul Dolj

1.735
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Alina Bica, urmărită penal ți trimisă în judecată pentru abuz în serviciu, a solicitat Baroului Dolj înscriere în tabloul de avocaţi definitivi cu drept de exercitare a profesiei şi înregistrarea cabinetului individual. Fostul procuror șef al DIICOT a fost primit în Baroul Dolj prin decizia nr. 137 din 10 februarie 2011 a Consiliului Baroului Dolj, având calitatea de avocat, dar fără a exercita-o.

 

screenshot.490

Alina Bica  a fost trimisă în judecată, în decembrie 2014, pentru că, în calitate de reprezentant al Ministerului Justiţiei în comisia ANRP,  i-ar fi aprobat omului de afaceri Gheorghe Stelian, în 2011, alături de restul membrilor Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, despăgubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro. Totodată, Alina Bica mai are un dosar pe rolul instanţei supreme, cunoscut sub numele de „Bica 2”, cauză care a fost disjunsă din prima.

 

Consiliului Baroului Dolj va analiza în şedinţa din 20 august cererile Alinei Bica de înscrierea pe Tabloul avocaţilor definitivi cu drept de exercitare a profesiei al Baroului Dolj şi avizarea şi înregistrarea cabinetului individual cu denumirea ”Bica Alina- Cabinet de avocat

Sursă foto principală: evz.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     12-12-2012
    Mesaje
    177

    Pai daca nu in Dolj, atunci unde? Ce dracu….

    ''I fear the day that technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots.'' Albert Einstein. That day is today.
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4293

    Ha ha

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    572

    Oare nu poate fi refuzata?

    Oare pe cine va apara?

    Va avea clienti din oficiu, sau vor fi din cei ce o vor alege pe ea?

    Ce alt avocat va fi partener cu ea?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.