Apă cu porția, la Calafat

Apă cu porția, la Calafat

1.343
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Întrucât sursa de alimentare cu apă brută a Municipiului Calafat este Dunărea, ca urmare a scăderii accentuate a nivelului apei, S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. se află în imposibilitatea de a asigura furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în regim continuu. Drept urmare, calafetenii vor primi apă cu restricții până nivelul Dunăreii va fi suficient de mare pentru reluarea furnizării apei în condiții normale.

 

Compania de Apă Oltenia a găsit ca soluție provizorie montarea unei stații de pompare plutitoare pe Fluviul Dunărea, pentru ca oamenii să aibă măcar pentru câteva ore pe zi apă. Dreăt urmare, de ieri, apa este asigurată în regim de restricţie, astfel:

 

a)  dimineaţa – între orele 06:00 – 10:00;

b)  după amiaza – între orele 18:30 – 21:00.

 

”Reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, în Municipiul Calafat, în regim continuu, va fi asigurată când nivelul Fluviului Dunărea va permite aceasta” au transmis reprezentanții SC Compania de Apă Oltenia SA.

 

Foto: Remus Badea/arhivă – Dunărea la Orșova



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4297

    Ce țară… Din 1989 pana acum desteptii de la Apa Oltenia nu s-or fi gandit ca pe viitor s-ar putea ca uneori sa scada nivelul Dunarii.. si in situatii din astea sa faca proiecte sa ia apa din alte surse?

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-10-2005
    Mesaje
    39

    Sa caute statia de apa plutitore pe care au vandut-o la fier vechi niste ani in urma !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.