(Foto) Dolj: Bărbat băut, rănit grav de un șofer băut

(Foto) Dolj: Bărbat băut, rănit grav de un șofer băut

1.111
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un bărbat de 50 de ani, din Poiana Mare, a fost rănit grav, aseară, în timp ce se deplasa pe partea dreaptă a drumului DN 55 A, pe trotuar, în localitatea Poiana Mare, de un șofer din aceeași localitate, în vârstă de 38 de ani, care se deplasa dinspre Calafat către Bechet. În urma testării, a rezultat că atât conducătorul auto, cât și pietonul consumaseră alcool.

 

accident poiana mareConform datelor IPJ Dolj, din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Calafat, ulterior fiind transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă nr. 1 Craiova pentru investigaţii suplimentare.

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice. Pietonul a fost, de asemenea, testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

 

Polițiștii rutieri au întocmit în cauză, pe numele șoferului, dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.



3 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4301

    Nu se poate asa ceva. Astia se urca la volan morti de beti..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Mesaje
    569

    Mai Darwin de atat nu se poate.

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3951

    Ce combinatie,sofer beat,pieton si mai beat

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.