Doljul primește 7,4 milioane de lei pentru drumuri

Doljul primește 7,4 milioane de lei pentru drumuri

593
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Guvernul a decis astăzi, printr-o Hotărâre, repartizarea pe județe a sumei de 300 de milioane de lei pentru finanțarea lucrărilor la drumurile județene și comunale. Alocările pe județe au fost realizate în funcție de lungimea drumurilor și de capacitatea financiară a fiecărui județ. În Dolj, vor ajunge 7,401 milioane de lei, potrivit agerpres.ro

 

Primul criteriu urmărește repartizarea direct proporțională a banilor, în funcție de lungimea drumurilor din județul respectiv. Criteriul privind capacitatea financiară se aplică invers proporțional: s-au alocat sume de bani mai mari pentru județele cu o capacitate financiară redusă. Cele două principii asigură repartizarea echilibrată a banilor pe județe, ceea ce va contribui la reducerea discrepanțelor dintre ele.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4305

    Ce mi-as dori sa intre in parnaie unii primari care „au furat” banii din fondurile pentru drumuri… care au pavat drumurile cu moloz luat din demolari…

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    573

    Pt cat timp sunt alocati banii astia ? ? ? Adicâ cand vor fi primiti, iar primarii comunelor cat timp au ca sa-i smenuiasca ? Adica sa-i foloseasca ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.