Crimă pasională, la Dobrești

Crimă pasională, la Dobrești

1.229
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Împins de gelozie, un bărbat din localitatea doljeană Dobrești și-a ucis soția, pentru că bănuia că îl înșeală. A lovit-o cu pumnii și picioarele până a lăsat-o lată, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Bărbatul este acuzat de comiterea infracțiunii de omor calificat.

 

Ion Verde s-a făcut roșu de furie la gândul că soția lui, Crina Verde, de 50 de ani, l-ar putea înșela. Criza de gelozie l-a făcut să-și piardă mințile și să-și lovească fără milă consoarta, până a căzut la pământ. Pumnii și picioarele primite i-au fost fatale. Echipajul de salvare chemat să intervină nu a mai putut decât să constate decesul. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral și fracturi costale, unele dintre lovituri provocându-i leziuni incompatibile cu viața.

 

Ion Verde le-a spus anchetatorilor că îșî bănuia soția de infidelitate și că a ucis-o într-un moment de gelozie. Criminalul a fost arestat ieri pentru 30 de zile și este acuzat de comiterea infracțiunii de omor calificat.



3 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    Oldtimer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1107

    Republica Țigania. Alt subuman.

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    86

    la mine la tara

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     13-02-2012
    Mesaje
    193

    Ion Verde a vazut verde in fata ochilor..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.