Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

303
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

DOSARE PENALE

În dimineaţa zilei de vineri, 17.02.2012, în jurul orei 08.30, lucrători din cadrul Secţiei 12 Politie Rurala Daneţi l-au depistat în trafic pe G.STELIAN, 47 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
​Pe numele celui în cauză poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie.

În aceeaşi zi, în comuna Drănic, lucrători ai Formaţiunii Poliţiei Rutiere Segarcea l-au depistat în trafic pe M.ION, 56 de ani, din localitate care a condus un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 29.10.2011.
Pe numele lui M.ION au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

Vineri, ora 14.30, pe strada Republicii din oraşul Segarcea, lucrători ai Formaţiunii Poliţiei Rutiere aflaţi în executarea serviciului l-au depistat în trafic pe V.IONUŢ, de 19 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 10.02.2012.
Poliţiştii au întocmit şi în acest caz dosar penal în conformitate cu prevederile OUG 195/2002-R.

La data de 17.02.2012, ora 12.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe B-dul Ştirbei Vodă a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
În urma verificărilor efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului s-a stabilit faptul că N.GHEORGHE, 56 de ani, din Craiova, de 56 ani în timp ce conducea un autoturism, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a lovit un alt autovehicul staţionat pe bulevardul Ştirbei Vodă.
N.GHEORGHE a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele craioveanului s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice

În seara zilei de vineri, 17.02.2012, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova şi agenţi ai Poliţiei Locale Craiova aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat pe G.GEORGE, 37 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe b-dul Dacia, având o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la unitatea medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei,pe numele craioveanului fiind întocmit dosar de cercetare penală conform O.U.G.195/2002 R.

La data de 17.02.2012, în jurul orei 18:15, lucrători ai Secţiei 5 Politie Rurala Pieleşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că la intrarea în localitate un autoturism se afla ieşit în afara părţii carosabile.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au identificat pe conducătorul auto, care se afla în autoturism, ca fiind C.CĂTĂLIN, 26 de ani, din Craiova. Întrucât acesta emana miros puternic de alcool s-a încercat testarea acestuia cu aparatul etilotest, dar a refuzat. De asemenea, la Spitalul Clinic nr.1 Craiova C.CĂTĂLIN a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.
Din cercetările efectuate stabilindu-se şi faptul că tânărul nu poseda permis. În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările conform OUG195/2002, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui auto fără a poseda permis de conducere şi refuz recoltare probe biologice.

În noaptea de 17/18.02.2012, în jurul orei 03.00, un echipaj de siguranţa publică format din poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție şi jandarmi ai GJMb Craiova au oprit pentru control un autoturism, care se deplasa sinuos pe strada I.D. Sârbu din municipiu.
În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul auto în persoana lui C.MARIAN, de 19 ani, domiciliat în Craiova. Acesta emana miros puternic de alcool, fapt pentru care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, C.MARIAN a fost condus la Spitalul Clinic nr. 1 Craiova unde a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 R.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.