Dolj: Băut și fără permis, a intrat cu tractorul într-un gard

Dolj: Băut și fără permis, a intrat cu tractorul într-un gard

981
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un bărbat de 60 de ani din localitatea doljeană Predești a ajuns la Spitalul de Urgență din Craiova, după ce a intrat cu tractorul pe care îl conducea în gardul unei consătence. Șoferul de ocazie nu a ajuns la unitatea medicală pentru îngrijiri medicale, ci pentru că băuse atât de mult încât polițiștii nu i-au putut testa alcoolemie cu aparatul etilotest. 

 

Polițiștii au fost sesizaţi, aseară, în jurul orei 19:00, prin SNUAU 112, de o femeie de 54 de ani, din comuna Predeşti,  Dolj  despre faptul că o persoană a intrat cu un tractor în gardul locuinţei sale. La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliție Rurală Breasta, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit faptul că Ionel Ș., 60 de ani, din comuna Predeşti, Dolj, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus  un tractor şi, fiind în stare de ebrietate, a pierdut controlul volanului intrând în gardul locuinţei femeii, distrugându-l pe o distanţă de circa patru metri.

 

Întrucât bărbatul de 60 de ani se afla în stare avansată de ebrietate, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgena Craiova, unde i s-au recoltat două probe bilogice. Oamenii legii au întocmit dosar penal în cauză în conformitate cu prevederile legale.

 

Fotografie simbol



3 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4338

    Asa se obisnuieste pe la „tara”. Aveti grija pe unde va parcati masinile si aveti grija la tractoristi dar nu numai. Prin zonele rurale din Oltenia merg pe drum cu masinile si utilajele toti bubuitii.
    Politia oricum in astfel de zone sta la taifasuri sau prin baruri si mai rar pe la sectii..
    SI oricum Politia prin astfel de zone ii arde pe straini.. pe „megiesi” ii lasa in pace.. Ii salta doar cand fac vreo tampenie gen asta comunicata la stire..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4145

    la tara e normal sa bea tractoristii.orice lucrare iti fac in camp se lasa cu o sticla

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3778

    A daramat gardul si a adormit

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.