”7th Balkan Conference in Informatics”, la Universitatea din Craiova

”7th Balkan Conference in Informatics”, la Universitatea din Craiova

1.087
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Universitatea din Craiova găzduiește, în perioada 2-4 septembrie 2015, conferința internațională “7th Balkan Conference in Informatics – BCI’2015”. Conferința BCI este un forum care urmărește atât diseminarea rezultatelor de cercetare în Știința Calculatoarelor și Tehnologia Informației, promovarea interacțiunii și colaborarii între cercetători din țările balcanice și din lume, cât și antrenarea tinerilor din regiunea balcanică în cercetare în domeniul Științei Calculatoarelor și al Tehnologiei Informației.

 

Deschiderea „7th Balkan Conference in Informatics – BCI’2015″ va avea loc miercuri, 2 septembrie, ora 9:00, la Sala Albastră a Universităţii din Craiova (sediul central, str. A.I. Cuza, nr 13 ).

 

Conferința constă în sesiuni de prezentare a contribuțiilor științifice ale participanților și prezentări ale unor cercetători invitați, din Romania și străinătate, recunoscuți la nivel internațional:

  • Marius Leordeanu, Institutul de Matematică al Academiei Romane, București, România
  • George Bînă, fondator Syncro Soft
  • Zoran Budimac, Universitatea din Novi Sad, Serbia
  • Michael Luck, King’s College London, Londra, Anglia, Marea Britanie
  • Dragoş Valentin Ene, Institutul National de Cercetare si Dezvoltare in Optoelectronica, Bucuresti, Romania

 

BCI 2015 continua tradiția seriei de conferințe BCI ce au avut loc în Salonic, Grecia (2013), Novi Sad, Serbia (2012), Salonic, Grecia (2009), Sofia, Bulgaria (2007), Ohrid, Macedonia (2005) și Salonic, Grecia (2003).

Conferința este organizată de Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Facultatea de Matematică și Științele Naturii

La conferintă participă peste 70 de profesori și cercetători din numeroase țări: Grecia, Serbia, Bulgaria, Macedonia, Marea Britanie, Albania, Anglia, Irlanda, Ungaria, Germania, Cehia, China si Romania. Volumul conferinței este publicat de prestigioasa asociație internațională din domeniul calculatoarelor ACM și este indexat în numeroase baze de date internaționale, incluzând DBLP, Scopus și ISI Thomson.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4200

    felicitari tinerilor nostri

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.