Craiova: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Craiova: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

1.473
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Absolvenții aflați în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați la casa Studenților, pe 25 septembrie 2015, la Bursa Locurilor de Muncă, eveniment organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Fortei de Muncă (AJOFM) Dolj. Angajatorii participanţi la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi vor avea prilejul să își recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

 

Conforum reprezentanților AJOFM Dolj, obiectivul principal al evenimentului este creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă disponibile în rândul absolvenţilor instituţiilor de învăţământ, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă.

 

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi să cunoască mai bine piaţa muncii și ofertele de locuri de muncă, astfel încât să poată alege un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau, în ultimă instanţă, să se (re)orienteze profesional către ocupaţi sau meserii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu şi lung”, explică Alina Ghercioiu, purtător de cuvânt al AJOFM Dolj.

 

Acţiunea se va desfăşura începând cu ora 09.00 la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova.

 

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante  şi sunt interesaţi să participe la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, pot depune situaţia  privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada , nr. 13A sau le pot transmite atât pe adresa de email a instituţiei: ajofm@dj.anofm.ro , cât si pe fax (0351/401.557).

 

Foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4132

    succes

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.