Băilești: Căruțaș mort și femeie grav rănită în accident auto

Băilești: Căruțaș mort și femeie grav rănită în accident auto

1.292
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)
Lucrători din cadrul Poliţiei Băileşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112, Îazi, 5 septembrie, ora 05:45,  cu privire la faptul că, la ieşirea din localitatea Băileşti, s-a  produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei  persoane.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Băileşti, iar din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în jurul orei 05.30, S.PETRIŞOR-RONY, 22 de ani, din comuna Piscu Vechi, Dolj în timp ce conducea un autoturism,  pe DJ 561D, din direcţia Rast spre Băileşti, a lovit din spate un atelaj hipo, nesemnalizat şi neechipat pentru circulaţie pe timpul nopţii, care se deplasa în aceeaşi direcţie.
În urma impactului a rezultat decesul lui V.MIHAI, 48 de ani, conducătorul atelajului hipo şi rănirea gravă a lui V.IRINA, 40 de ani, ambii din Băileşti, județul Dolj.
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporal din culpă.
Foto: arhivă


1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4197

    rip

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.