Explozii într-o discotecă din Sighetu Marmaţiei

Explozii într-o discotecă din Sighetu Marmaţiei

319
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două explozii au avut loc într-o discotecă din Sighetu Marmaţiei, din care au rezultat 17 răniţi şi şapte morţi. Prima deflagraţie s-a petrecut în jurul orei 1:00, iar cea de-a doua, în această dimineaţă, la ora 10:30.

 

Se pare că exploziile au avut la bază o scurgere de gaze, dar urmează o serie de cercetări pentru a stabili cauza exactă. O parte dintre victime au arsuri de gradele 1, 2 sau 3 și au fost transportate la spitalul din Baia Mare, iar apoi vor fi preluate cu o aeronavă militară la Bucureşti.

Vasile Ştefanca, managerul spitalului din Sighetu Marmaţiei, a declarat că niciunul dintre răniți nu este într-o stare critică și există niciun pacient cu arsuri de gradul 4.

Potrivit lui Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, unul dintre cei trei poliţişti care se aflau la fața locului după prima explozie, pentru cercetări, este în stare gravă.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.