Tânăr din Rojiște, arestat pentru furt, tâlhărie și viol

Tânăr din Rojiște, arestat pentru furt, tâlhărie și viol

1.713
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr de 21 de ani din localitatea Rojiște a fost reținut și ulterior arestat preventiv de polițiștii doljeni, fiind bănuit de comiterea mai multor tâlhării și furturi. Totodată, în urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că bărbatul a constrâns o femeie de 77 de ani să întrețină raporturi sexuale.

 

În ultimele două zile, Narcis Florin F., de 21 de ani, din comuna Rojiște, județul Dolj, a comis două tâlhării. Polițiștii specializați în investigații criminale l-au identificat și prins pe doljean în localitatea unde a copilărit, respectiv comuna Bârca.

 

Astfel, din investigațiile polițiștilor Secției 14 de Poliție Rurală Bârca a reieșit faptul că acesta, în noaptea 13 spre 14 septembrie 2015, a escaladat gardul locuințelor Ioanei B., de 61 de ani, din Giurgița, Floarei G., de 90 de ani și Alexandrei I., 77 de ani, ambele din comuna Bârca, județul Dolj, a pătruns fără drept în locuințe și a agresat vicitmele cărora le-a sustras un telefon mobil, bunuri de uz caznic și aproximativ 800 lei. De asemenea, prin constrângere fizică și amenințări a întreținut raport sexual cu femeia în vârstă de 77 de ani.

 

În baza probatoriului administrat înculpatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj pentru 30 de zile, pe numele său instranța emitând mandat de arestare preventivă, în sarcina sa fiind reținute comiterea infracțiunilor de furt, tâlhărie și viol.  

 

Foto: arhivă



4 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    784

    astia de pe la tara sunt gerontofili.

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3231

    O sa stea la beci multi ani..

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4423

    Babuin retardat !! Fucked Up!!

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  4. #4
    @#I
    Oldtimer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1209
    Citat Mesaj initiat de kartman
    astia de pe la tara sunt gerontofili.

    Cred că-s obligați de situație, adică, de multe ori, ăștia sunt mai prăpădiți, iar femeile tinere de la țară au bărbați, amanți tineri sau l-ar putea chiar ele rupe cu bătaia .
    Deci, n-au pe cine și fiind retardați tăbară pe bătrânele astea, săracele.
    Dar e și ce zici tu. Am auzit pe mulți (cu alcoolu-n glandă și slabi de minte) că ”dacă e bătrână ce are? Merge și una mai bătrână”. Bine, asta și pentru că ăle tinere nu se uită la ei.
    Avem un popor retardat.
    A, cred că pe la sate a scăzut sensibil numărul femeilor tinere. s-ar putea să fie și asta o cauză. Eu le înțeleg, că pleacă …Și cine cunoaște săteanul nostru, țăranul român cu extraordinarele lui calități…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.