Serele de la Işalniţa au fost distruse în proporţie de 90% din...

Serele de la Işalniţa au fost distruse în proporţie de 90% din cauza zăpezii

780
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Pagubele materiale nu au fost deocamdată estimate, însă reprezentanţii companiei cred că valoarea acestora se ridică şa câteva sute de mii de lei. 90% din serele de la Işalinţa au fost distruse din cauza zăpezii.
de Alexandra Ispas

Majoritatea geamurilor construcţiei s-au spart, iar scheletul metalic stă să cadă. Angajaţii companiei nu intră în seră decât cu echipament de protecţie şi asta de frică ca nu cumva să se rănească în cioburile care sunt peste tot „Noi am luat legătura cu producătorii de sticlă, dar ne-au spus că în momentul de faţă nu pot să ne ajute. Au foarte mult de lucru, aşa că nu ne rămâne acum decât să aşteptăm. Nu am făcut o evaluare a pagubelor, după cum vedeţi geamurile cedează de la o oră la alt“  a spus Flavia Păunţia, jurista companiei de la srele de la Işalniţa.

Producţia la serele de la Işalniţa nu va mai începe în luna martie, aşa cum era programată. Anul acesta produsele româneşti cu siguranţă vor fi mai scumpe şi mai puţine pe piaţă. La serele de la Işalniţa peste 60 de hectare dintre cele 75 au fost distruse din cauza zăpezii.

Pentru a slava structura metalică a serelor angajaţii au pus propte de susţinere.

 

Sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    817

    pacat de munca celor de acolo

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.