Craiova: 47 de traversări neregulamentare

Craiova: 47 de traversări neregulamentare

1.030
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Efectivele Biroului Rutier Craiova au organizat si executat, ieri, o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni. Polițiștii rutieri au constatat și aplicat 62 de sancțiuni contravenționale, de peste 5.500 de lei, dintre care 47 pentru  traversări neregulamentare.

 

Deasemenea, efectivele Biroului Rutier Craiova, împreună cu un echipaj SAS, au acţionat pentru verificarea modului în care este respectată legislaţia rutieră de către conducătorii de motociclete şi  autovehicule înmatriculate în alte state.

 

Foto: arhivă

 



5 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     20-12-2009
    Mesaje
    134

    „Efectivele Biroului Rutier Craiova” ar trebui sa mai stea si prin Lunca !

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     28-02-2006
    Mesaje
    33
    Citat Mesaj initiat de Flanel
    „Efectivele Biroului Rutier Craiova” ar trebui sa mai stea si prin Lunca !

    Sau macar sa isi exercite toate atributiile din fisa postului, nu doar sa stea la „ciupeala”.
    A nu se intelege gresit. Multi dintre pietoni traverseaza ca oile, pe unde apuca … dar inafara de stat la panda politistii romani nu stiu altceva.

    be smart, don't be a retard !!!
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4428

    Si cu traversarile mele neregulamentare de azi.. se fac 50-60.. Da trotuarele care sunt varza pline de santuri nu le vad domnii gabori? Zebrele care lipsesc de pe asfalt (ca unii babuini soferi nu vad indicatoarele) nu le vad domnii gabori? E haos total si ei stau la panda sa dea amenzi.. Frumoasa viata traim in Romania.
    Semafoarele care licare pe rosu si pe galben ca pomu de craciun de nu am vazut in viata mea asa ceva.. nu le-au vazut si nu le vad domnii gabori?

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    165

    Asta mai lipsea sa dea si ca nu traversezi cum trebuie amenda Dar ca respiri si consumi O2-ul de ce nu se dau amenzi de ce ii lasa asa oare aceste specimene in uniforma cum este posibil ca s-ar aduna niste bani buni la bugetul de hoti ?????

  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     30-09-2011
    Mesaje
    457

    „47 de traversari neregulamentare” Domnilor,cred ca sunt 470000 de traversari neregulamentare in Craiova pe zi dar prefer mai bine sa-i vad cum trverseaza „neregulamentar” in pas alergator,decat sa „doarma” pe trecerea de pitoni si sa opreasca cate un pieton 15-20 de masini ca sa trreaca el agale,dupa care((la 2-3 secunde) mai apare inca unul si iar opreste ditamai coloana de masini…si tot asa,cat e ziua de lunga
    Milogii de politisti sa stea si sa dirijeze atat trficul cat si intersectiile mari cu treceri de pietoni cu tot, conform obligatiior de serviciu NU SA STEA LA PANDA!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.