Mihai Voicu şi Ion Prioteasa – negocieri intense pentru alegeri

Mihai Voicu şi Ion Prioteasa – negocieri intense pentru alegeri

326
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Liderii celor doua organizaţii judeţene ale PSD Dolj şi PNL Dolj au început încă de săptămâna trecută negocierile pentru alegerile locale din iunie astfel încât în mai multe localităţi doljene cele două partide să se prezinte pe liste cu un candidat din partea USL.

Acolo unde atât PNL Dolj şi PSD Dolj au candidaţi pentru funcţiile de primar, candidaturile se vor face separat. Există însă şi comune unde USL va avea un unic candidat. Prin urmare, liderii celor două organizaţii s-au întâlnit din nou, sâmbătă dimineaţă, în biroul preşedintelui PSD Dolj din Consiliul Judeţean Dolj. Colaborarea dintre cei doi pare a fi strânsă având în vedere că deputatul liberal Mihai Voicu a fost “escortat” la sediul Consiliului Judeţean Dolj chiar de şoferul lui Ion Prioteasa. În urma negocierilor pe care le-au avut până în prezent, liderii celor două organizaţii ar trebui să finalizeze listele de candidaţi până pe 15 martie. Zilele trecute, Mihai Voicu a declarat că PNL Dolj o va susţine “cu toată forţa” pe Lia Olguţa Vasilescu în competiţia pentru primăria Craiova şi, de asemenea, că liberalii ar fi fost alături de candidatul social-democrat, indiferent de numele acestuia.

 

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.