Dolj: Virgină violată de trei tineri de etnie

Dolj: Virgină violată de trei tineri de etnie

8.305
43
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,20)

O tânără în vârstă de 19 ani, din Măceşu de Sus, a fost violată, săptămâna trecută, de trei tineri de etnie romă din localitatea Băilești, pe un câmp de pe raza comunei Goicea. Fata a încercat să scape și chiar a apucat să contacteze prin telefon o prietenă căreia i-a spus că a fost luată cu forța de pe stradă de trei bărbați.

 

Alexandra apucase să sune o prietenă și să-i spună că a fost răpită de niște indivizi. A fost alertată poliția, care a instituit filtre rutiere în încercarea de a o găsi pe fată, însă în zadar. Tânăra, care era virgină, a fost dusă pe un câmp și a fost obligață de cei trei tineri romi să întrețină raporturi sexuale. După ce a fost violată, a fost lăsată pe câmp.

 

Violatorii au fost prinşi în trafic de poliţişti și în prezent sunt arestați pentru 30 de zile. Tânăra a fost transportată și internată în spital pentru îngrijiri medicale. 

 

Fotografie simbol



43 COMENTARII

  1. #41
    Newcomer
    Data de inscriere
     22-01-2012
    Mesaje
    43

    tiganul…tot tigan ramane….asta este rasa lor..pana nu se duce unul din „neam” in puscarie…nu se lasa…asta e „fala” lor ! poti sa le bagi si pe gura si pe c_r….daca nu baga „vastul”…sau nu dau cu nuca-n perete…nu se simt bine ! uitati-va la astia de la noi…”Fata Luncii”…etc….aroganti…scarbosi….plini de slanina….numai fitze si figuri pe aici pe la noi…unde sunt legile permisive si l-i se accepta tot felul de „tiganisme”…insa peste „balta”…dau cu ei pe jos de nu se vad…numai daca deschid gura si in secunda doi fac cunostiinta cu asfaltul ! oare cat sa mai suportam aceste „mici derapaje”…asa cum le numesc saraciile alea care ajung in Parlament ??? despre cazul de fata….pedeapsa maxima….si „inauntru” o sa se sature de violuri !!!!

  2. #42
    @#I
    Oldtimer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1256
    Citat Mesaj initiat de TYSON
    @aek , tu mergi pe premiza ca violatorii merg la pont , adica afla ei ca una e ” inceputa” si isi zic ca ce poate sa se intample daca o ia si ei cu japca , asa putin . Ideea este ca acele bestii de violatori nu sunt capabili sa aiba o relatie decat cu forta si te intreb eu : e normal ca o fata sa fie dusa cu forta si apoi sub amenintari sa intretina relatii sexuale cu n nenorociti ?

    PS de aici si lipsa urmelor , e simplu sa nu lasi urme cand ai un cutit langa tine asa ca intimidare . Nu crezi ?

    Nu-și dă seama (altfel ..n-ar mai fi ce e) că oamenii de treabă, într-o zi, o să-și piardă răbdarea și le vor da iar foc, așa cum s-a întâmplat de multe ori în istorie. În trecut au fost destui care i-au mai salvat. Nu știu dacă vor mai găsi așa ceva la următoarea mare ardere.

  3. #43
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4404

    Sa i castreze

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.