Mai multă lumină în Craiova

Mai multă lumină în Craiova

1.003
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Municipalitatea craioveană intenționează să mărească durata de funcționare a iluminatului public și va supune consilierilor locali un proiect de hotărâre care prevede ca aprinderea și stingerea luminilor de pe străzi să aibă loc mai devreme, respectiv mai târziu cu 15 minute. Decizia are la bază solicitările cetățenilor, după cum se arată în Raportul Serviciului Administrarea şi Monitorizarea Serviciilor de Utilitate Publică din cadrul Primăriei Craiova.

 

screenshot.544Hotărârea ar urma să se aplice din octombrie până în martie. Programul de funcţionare a iluminatului public este cu reglare decadală, orele de aprindere şi stingere schimbându-se la fiecare 10 zile de-a lungul anului.

 

Având în vedere numeroasele solicitări ale cetăţenilor municipiului Craiova, privind mărirea duratei de funcţionare a iluminatului public, în special în perioada de iarnă, propunem ca aprinderea şi stingerea iluminatului public să se facă cu 15 minute mai devreme, respectiv 15 minute mai târziu, zilnic, în lunile octombrie, noiembrie, decembrie, ianuarie,februarie şi martie”, se arată în raportul Primăriei Craiova.

 

Noul program cu orele de aprindere şi stingere a iluminatului public în municipiul Craiova, cu modificările precizate mai sus, poate fi consultat în facsimilul alăturat.



4 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    797

    ar trebui sa se si mareasca numarul de becuri si deasemenea sa se inlocuiasca cele arse.

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4446

    Si cele care licare se aprind si se sting sunt stresante. Ar trebui inlocuite !!

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    798

    ar fi suficient ca ciorile sa fie eradicate total din craiova.

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-09-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    44
    Citat Mesaj initiat de kartman
    ar fi suficient ca ciorile sa fie eradicate total din craiova.

    ba, n-are legatura! dar asa-i… mno’.

    „Mai multă lumină în Craiova”
    d-asta se tot ia curentul? ceva becuri publice suprasolicita reteaua CEZ-ului la ale carui facturi platim jumate consum si jumate ei-stiu-ce-pisici-justifica-acolo-pe-factura? ma miram de ce au trecut de la regim de a lua curentul cateva secunde seara/noaptea, la a-l lua 15 minute noaptea si cateva secunde ziua.

    Sa incercati sa AJUTATI colegii de pe forum. Lumea vine aici sa si invete ceva. Daca un utilizator primeste glume si raspunsuri ironice, nu va invata nimic, iar pe viitor va va raspunde cu aceeasi moneda.Sa le multumiti celor care va ajuta. Un simplu multumesc il face pe cel care a ajutat sa se simta bine si sa repete gestul si pe viitor.a€œVorba dulce mult aduce.a€

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.