Craiova: Invitatul lunii la TRADEM vorbește despre Voluntariat

Craiova: Invitatul lunii la TRADEM vorbește despre Voluntariat

1.130
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Invitatul lunii septembrie din cadrul proiectului „Taifasuri Rânduite Artistic Despre Emoţii Manifestate (TRADEM)”, proiect organizat de Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, este Elena Lotrean, care va susţine o conferinţă-dezbatere pe tema: „Voluntariatul. Emoţii nemanifestate”. Întâlnirea, care va avea loc joi, 24 septembrie 2015, ora 19:00, în Salonul Medieval al instituţiei, este moderată de Luiza Mitu.

 

Proiectul „Taifasuri Rânduite Artistic Despre Emoţii Manifestate (TRADEM)” are ca scop familiarizarea şi crearea unui background cultural al publicului larg, printr-un limbaj care să permită accesul la informaţia din diverse domenii ale cunoaşterii.

 

Elena Lotrean are o experienţă de peste optsprezece ani în voluntariatul pentru tineri, ea însăşi practicând voluntariatul de la vârsta de şaisprezece ani. În perioada 1998-2011 a fost preşedintele Organizaţiei Neguvernamentale de Tineret Sibiu, iar din 2011 a preluat funcţia de Director Executiv al asociaţiei. Din anul 2000 este vice-preşedinte al Forumului Organizaţiilor Neguvernamentale de Tineret din România şi din 2001 singurul reprezentant român al European Confederation of Youth Clubs, platforma organizaţiilor de tineret din Europa.

 

Proiectul se desfăşoară lunar, fiecare întâlnire are câte un moderator şi un invitat, specialist într-unul din domeniile: ştiinţe umaniste şi sociale sau ştiinţe exacte. Dialogul cultural-artistic dintre invitat şi publicul larg se desfăşoară sub forma unor conferinţe, workshop-uri, performance-uri sau spectacole. 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.