”Iris”, în concert la Craiova cu nava-amiral a mărcii ŠKODA

”Iris”, în concert la Craiova cu nava-amiral a mărcii ŠKODA

3.252
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Membrii ”Iris”, una dintre cele mai iubite trupe rock din țară, mai ales la Craiova, dată fiind și afinitatea liderului Cristi Minculescu pentru Bănie, au fost prezenți, astăzi, în showroom-ul Autec Autotechnik Craiova, dealer autorizat Skoda, sponsorul turneului național “IRIS și Cristi Minculescu. Din nou împreună”, unde a fost lansat oficial și ultimul model al mărcii – SUPERB.

 

skoda superbSkoda SUPERB, mașina oficială a turneului organizat la nivel național pentru fanii ”Iris”, a fost cea care i-a adus pe membrii trupei în fața craiovenilor, cu ocazia reunirii marcate de turneul national „Iris si Cristi Minculescu. Din nou împreună”, la Pitești, Craiova și Târgu-Jiu. Aceștia au susținut o conferință de presă în showroom-ul Autec Autotechnik Craiova, unde a putut fi văzut și superbul model auto. ”Suntem fericiți să fim la Craiova și ne bucurăm că am reușit să fim parte din proiectul Skoda România, care susține turul nostru muzical. Abia așteptăm să ne întâlnim cu publicul și fanii noștri la concertul din seara aceasta”, au mărturisit artiștii.

 

 

Concertul ”Iris” va avea loc în această seară, de la ora 19:00, la Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova. 

Skoda

Skoda Superb (foto Salonul auto de la Geneva) este cel mai aşteptat model al anului, având în vedere interesul publicului pentru acest model de clasă superioară, cu un design sofisticat, elegant, dinamic și moder, dar şi după popularitatea excepţională a primului test drive cu noua Skoda. Preţurile pornesc de la 21.333 euro, cifră valabilă pentru motorizarea 1.4 TSI de 125 CP, cuplată la o cutie de viteze manuală, în dotare de bază Active. 

Noua „navă amiral” ŠKODA prezintă numeroase elemente inspirate din prototipul „ŠKODA VisionC”. Din partea frontală până la cea din spate, de la roți, până la plafon, noul Superb are o geometrie clară, contururi expresive, linii elegante și precizie pură. Cu exteriorul său, noul Superb câștigă la statură și stabilește un nou etalon pentru clasa de mijloc – tăieturile caroseriei oferă un aspect „musculos”, încrezător și mai emoțional ca niciodată.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.