Mai mulți conducători auto s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni pe...

Mai mulți conducători auto s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni pe drumurile publice

1.550
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Duminică, 04.10.2015, pe DJ 561, între localităţile Segarcea-Calopăr, polițiștii doljeni aflați în serviciul de patrualre l-au depistat pe B.IONEL, 36 de ani, din Segarcea în timp ce conducea o autoutilitară în timp ce se afla sub influenţa alcoolului.

B.IONEL a fost testat cu etilotestul care a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Segarcea unde i s-au recoltat probe în vederea stabilirii alcoolemiei.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

În aceeași zi, pe DJ 561 D, în localitatea Galiciuica, polițiștii l-au depistat pe P.VIOREL, 44 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta având o concentraţie de 0,59 mg/l alcool  pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

Aseară, în jurul orei 18.30, pe D.J. 604, în comuna Apele Vii, a fost depistat M.BOGDAN, 32 de ani, din localitate în timp ce conducea o autoutilitară având o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. M.BOGDAN a fost condus la Spitalul Dăbuleni unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal conform prevederile legale.

În aceeași localitate polițiștii l-au depistat pe N.GHEORGHE, 53 de ani, din Craiova în timp ce conducea o autoutilitară având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Polițiștii au întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat.

În data de 04.10.2015, în jurul orei 03.30, B.DENISA, 44 de ani, din Podari, Dolj în timp ce conducea un autoturism, pe aleea de acces în incinta unui restaurant şi la intersecţia cu strada Henry Ford, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de G.DOREL, 46 de ani, din Craiova  având permisul de conducere anulat din anul 1996 şi cu o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma impactului a rezultat vătamarea corporală uşoară a celor doi conducători auto.

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere cu permis suspendat și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În aceeași seară, în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr.1 Craiova l-au depistatm pe strada Mihai Viteazul din Ișalnița, pe D.IONUȚ, 28 ani,  domiciliat în comuna Șimnicu de Sus, Dolj în timp ce conducea un moped fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Polițiștii au întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

În data de 04.10.2015, orele 16:15, un echipaj de siguranță publică în timp ce executau serviciul de supraveghere, îndrumare şi control al traficului rutier, pe D.N. 55, l-au depistat pe P.MENIX, din comuna Malu Mare, 42 de ani în timp ce conducea un tractor neînmatriculat sau înregistrat în circulaţie şi care avea montate plăcuţe cu numar de înmatriculare aparţinând unui alt autovehicul.

Totodata, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

Oamenii legii au întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

Aseară, în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Secției 6 poliție Craiova și jandarmi din cadrul IJJ Dolj în timp ce efectuau activități de îndrumare și control a traficului rutier, pe Bvd Știrbei Vodă, au  făcut semn de oprire unui autoturism condus de către M.IONUȚ, 32 de ani, din Craiova, care însă nu s-a conformat, astfel că și-a continuat deplasarea.

Imediat un alt echipaj a reușit blocarea în trafic a autoturismului, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul are autorizația de circulație  provizorie expirată din data de 12.09.2015.

Polițiștii au întocmit dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere  pe drumurile publice al unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi pentru punerea în circulaţie a unui autoturism neînmatriculat.



6 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    813

    foarte bine ! asta este actiune de preventie. cel putin unul dintre inconstientii astia (care au varste destul de mari) putea provoca un accident mortal.

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    77

    mamaaa cati betivi!!

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     12-12-2012
    Mesaje
    190

    ce naiba bre e toata lumea beata la volan in dolj ?

    ''I fear the day that technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots.'' Albert Einstein. That day is today.
  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    814

    poate din cauza ca s-au cules viile.

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3258
    Citat Mesaj initiat de costyn0714
    mamaaa cati betivi!!

    ))))

  6. #6
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4503

    Mi-e scarba atat de politia romana cat si de damblagiii si retarzii de conducatori auto

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.