Dolj: Un bărbat și-ar fi înjunghiat nevasta și fiicele, apoi le-ar fi...

Dolj: Un bărbat și-ar fi înjunghiat nevasta și fiicele, apoi le-ar fi dat foc

1.524
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

O femeie de 33 de ani și cele două fiice ale sale, de 12, respectiv 15 ani, au fost găsite moarte, ieri, într-o casă din comuna Leu, după ce pompierii au fost chemați să stingă un incendiu izbucnit aici. Ulterior, anchetatorii au stabilit că cele trei au fost mai întâi înjunghiate, apoi incendiate.

 

Suspectul de crimă este soţul femeii, în vârstă de 45 de ani, care, se pare, suferă de afecțiuni psihice. De altfel, acesta a fost trimis la Spitalul de Arşi din Bucureşti, întrucât prezintă arsuri grave ale căilor respiratorii. Vecinii și rudele au povestit că bărbatul era agresiv când consuma alcool și că ar fi fost în stare să comită atrocitatea.

 

Trupurile au fost descoperite de pompierii solicitați să stingă incendiul care mistuia două din cele cinci camere ale locuinţei. În prima cameră în care au ajuns au observat trei cadavre întinse pe jos. După ce flăcările au fost stinse, iar corpurile au fost scoase afară aproape carbonizate, au fost observate urme suspecte pe cadavre. Echipa de criminalişti şi un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au stabilit că trupurile neînsufleţite prezintă multiple plăgi înjunghiate, victimele fiind Vetuţa Ioana Topor, de 33 de ani, şi fiicele ei, Cristina, de 12 ani şi Daniela, de 15 ani. Soţul femeii, Florian Topor, de 45 de ani, a fost găsit în locuinţa unui vecin. Prezenta arsuri pe 45% din suprafața corpului, motiv pentru care a fost dus la un spital de profil din capitală, urmând să fie supus interogatoriului când va fi posibil.

 

Foto: arhivă



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     27-12-2007
    Mesaje
    259

    Cum adica „si-ar fi injungiat nevasta și fiicele, apoi le-a dat foc” ? Nu este sigur ca le-a injunghiat, dar este sigur ca le-a dat foc?

    Dream as if you'll live forever,Live as if you'll die today.
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     13-05-2015
    Mesaje
    63

    Omul era nebun conform stirilor tv de aseara

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4511

    Au innebunit toti bubuitii pe la tara. La mine la tara aseara au pus al 7’lea incendiu. Bascov, Sopot. Mie mi-au dat foc de 2 ori la bunici si nici pana acum nu e vreun suspect principal.

    Aseara cand a sunat mama la urgenta i-a spus dispeceru de acolo „Ce sa faca doamna politia?!” „De ce sa vina politia la incendiu?”. O aroganta totala si imbecila ca daca era ala din telefon in fata mea ii muiam fatzaul.
    Ca sa nu mai spun ca pompierii s-au cam ratacit vreo ora.. Am ajuns eu de la Craiova inaintea pompierilor acolo.

    Politia isi face treaba doar daca te ti de capu’ lor. Da’o in mortii masii 7 incendii si nu au fost in stare sa il/ii prinda pe cei care fac distrugeri.. Traim in tara haosului.. Institutiile statului dorm pe ele.. si dorm grav.. sunt la bariera dintre somnul delta si somnul adanc.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.