Razie în Craiova

Razie în Craiova

897
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

O ”armată” de polițiști a participat, azi-noapte, la o acțiune de amploare desfășurată la Craiova în scopul prevenirii şi combaterii faptelor cu violenţă, a infracțiunilor care pot aduce atingere sentimentului de siguranță civică, totodată urmărindu-se și creșterea gradului de siguranță rutieră. 345 de persoane au fost legitimate în cadrul raziei, iar ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenţionale de 6.785 lei.

 

În acțiune au fost implicați polițiștii de la formațiunile de poliție rutieră, ordine publică, investigații criminale, dar și luptătorii de la Serviciul de Acțiuni Speciale Dolj. Toți au desfășurat activități pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a celor care încalcă prevederile legale.

 

Oamenii legii au mers și au făcut controale în șase locuri și medii cunoscute cu risc criminogen, iar pe de altă parte au realizat nouă filtre rutiere în cadrul cărora au fost verificate peste 280 de autovehicule.

 

Foto: arhivă



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4510

    Azi noapte daca ma opreau la filtru rutier nu opream nici in ruptul capului.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3948

    Si amenzi nu s au dat?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.