Craiovenii au primit căldură în apartamente

Craiovenii au primit căldură în apartamente

930
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Probele la cald anunțate pentru ieri de SC Termo Craiova s-au încheiat, însă furnizorul a continuat să bage agent termic în calorifere, întrucât temperaturile au fost scăzute, iar craiovenii s-au plâns de frig. Dacă vremea se va mai încălzi, așa cum preconizează meteorologii, reprezentanții societății spun că vor opri căldură și vor relua furnizarea odată cu instalarea temperaturilor scăzute.

 

Craiovenii au primit, de ieri, căldură în apartamente, unii încă de dimineață, alții abia mai după-amiază, când angajații de la Termo au terminat probele. Conducerea societății a decis să nu mai oprească agentul termic după finalizarea verificărilor la instalații, cu excepția blocurilor unde au fost descoperite defecțiuni. Pe de altă parte, zece asociații de proprietari din Craiova, asociații care au cele mai datorii, nu vor primi căldură în această iarnă dacă nu-și plătesc măcar ultima factură.

 

Cum agentul termic era furnizat de regulă la început de noiembrie, Termo va înceta furnizarea în cazul în care vremea se va încălzi suficient de mult încât să nu mai fie nevoie de căldură. De altfel, conducerea societății spune că nu dorește să încarce inutil facturile craiovenilor, pentru ca aceștia să le poată plăti, anunțând și că prețul gigacaloriei nu se va majora.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     13-05-2015
    Mesaje
    70

    Au primit caldura in apartamente si datorii la intretinere

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-09-2015
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    11

    Aleluia! Acum sa speram ca nu o mai tin pana in Aprilie cand sunt 25 grade…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.