Craiova: Canalului Cornițoiu a intrat în faza a III-a

Craiova: Canalului Cornițoiu a intrat în faza a III-a

2.162
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Investiția de circa două milioane de euro ar fi trebuit să fie gata până la sfârșitul acestui an, după cum estimase inițial municipalitatea craioveană. Primarul Lia Olguța Vasilescu a afirmat că lucrările la ultimul tronson au ridicat cele mai multe probleme din cauza birocrației, însă execuția lor va intra în linie dreaptă, după ce, marți, a fost semnat contractul. Acesta a dat asigurări că întregul proiect va fi gata pe mandatul său. 

 

S-a semnat contractul pentru efectuarea trosonului trei, si ultimul, al Canalului Cornitoiu, celelalte două fiind deja executate. Am estimat că terminăm lucrarea canalului până la sfârșitul acestui an, dar pentru tronsonul trei a trebuit să efectuăm exproprieri de terenuri și am avut și o contestație la licitație, soluționată de CNSC (Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor n.r.) în favoarea Primăriei Craiova. Oricum, așa cum am promis, Canalul Cornițoiu se va construi în mandatul meu, deși a fost promis de toți primarii de după revoluție. O investiție de peste două milioane de euro, care va duce la eliminarea mirosului neplăcut dintr-un întreg cartier”, a anunțat Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4518

    Mama, da ce investitie masiva.. ) Ce se mai lauda, parca l-ar face din carbon..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     06-09-2015
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    9

    Olguta, ne miscam si noi mai cu talent?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.