Craiova: Gală K1, la Polivalentă – ”Luptăm pentru Oltenia, Luptăm pentru Edi”

Craiova: Gală K1, la Polivalentă – ”Luptăm pentru Oltenia, Luptăm pentru Edi”

2.249
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Power Gym Craiova, în colaborare cu fundaţia ANYA, va organiza, în data de 17 octombrie 2015, prima gală de Kickboxing autohton. Regulamentul de desfăşurare a competiţiei este împrumutat din K-1. Gala are şi un caracter umanitar, în sensul că 10% din suma strânsă de organizatori se va duce către micuţul Edi Suditu, care are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală. 

 

Extrem de isteţ, cu o memorie fantastică, la cei patru ani, Eduard Suditu visează la ziua în care va merge la grădiniţă. Nu îşi doreşte jucării ca orice copil de vârsta lui, vrea doar să meargă în picioare şi nu în genunchi ca până acum. Aşteaptă cu nerăbdare ziua în care va putea purta şi el pantofi sau adidaşi. A trecut deja de o intervenţie chirurgicală chirurgicală vitală, vitală, cea pe care mulţi medici au privit – o extrem de riscantă, cea de cavernom de venă portă, varice esofagiene, urmează acum rezolvarea malformaţiei grave de la picioare: artrogripoză genum recurvatum bilateral, picior varus equin bilateral, luxaţie şold bilateral.

 

Printre sportivii care se vor lupta pentru ca EDI să poată merge sunt Florin Boboc, Catalin Oprea, Alex Lupu, Diana Belbita sau Ciprian Şchiopu, iar acestea sunt doar câteva nume.

 

OLTENIA POWER FIGHT este un brand propriu generat de experienta căpătată de organizator în urma organizării nenumăratelor gale de arte marțiale începând cu 2010.

 

Biletele s-au pus în vanzare la casa de bilete a Sălii Polivalente din Craiova şi pe internet prin Eventim la adresa  http://www.eventim.ro/ro/bilete/oltenia-power-fight-craiova-sala-polivalenta-818266/performance.html. Preţul unui bilet este de 30 de lei. Pentru rezervarea meselor şi locurilor VIP, vă rugăm să sunaţi la 0769.298.872



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.