Craiovean de 27 de ani, căutat de S.U.A. pentru activităţi de racket,...

Craiovean de 27 de ani, căutat de S.U.A. pentru activităţi de racket, reținut

1.145
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr de 27 de ani din Craiova, acuzat de comiterea mai multor infracţiuni informatice pe teritoriul SUA şi pe numele căruia autorităţile americane au emis o cerere de extrădare, a fost reţinut pentru 24 de ore în baza unei ordonanţe emise de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, pe numele tânărului de 27 de ani, Ionuţ Ion, din Craiova, autorităţile americane au emis o cerere de extrădare în baza mandatului de arestare emis de Tribunalul Districtual al S.U.A pentru săvârşirea infracţiunilor de participare la organizaţii corupte şi influenţate de activităţi de racket, precum şi conspiraţie la participare în organizaţii corupte şi influenţate de activităţi de racket.

 

Acesta a fost prezentat, astăzi, Curţii de Apel Craiova, în vederea emiterii mandatului de arestare şi demarării procedurilor de extrădare, însă magistraţii au respins cererea procurorilor şi au dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile, până la data de 12 noiembrie 2015, inclusiv, timp în care persoana extrădabilă trebuie să nu depăşească limitele teritoriale ale municipiului Craiova fără încuviinţarea prealabilă a instanţei, să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să nu acceseze în niciun fel sistemele informatice de tip internet.

 

Conform deciziei Curţii de Apel Craiova, în această perioada instanţa va solicita informaţii la DIICOT – Structura Centrală.

 

Foto: arhivă



6 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4517

    Sa ma lase Americanii astia idioti. Pai din moment ce noua nu ne dau vize acum vor extradari?
    Daca vreun cetatean cu dubla cetatenie dar nu numai adica daca un cetatean roman e pe teritoriul SUA si statul roman cere extradarea credeti ca aia il extradeaza??? Hai sa fim seriosi.
    Daca are cetatenie Romana si a fost prins pe teritoriul Romaniei Ce m&&ti lor mai vor. Vor sa faca inchisoare in SUA si sa il judece in SUA.. da’i in ***ii lor.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     09-03-2011
    Mesaje
    136

    prefer sa nu imi aduc aminte ce s-a intamplat cu americanii care au omorat oameni pe teritoriul Romaniei, prefer sa nu imi aduc aminte de ce s-a intamplat cu criminalul lui Teo Peter …..dar nesimtirea mare e cand ceri extradarea unui hot care nu iti apartine pentru simplu motiv ca a furat de la tine … tupeu jegos

  3. #3
    aek
    Newcomer
    Data de inscriere
     02-07-2014
    Mesaje
    49

    BRAVO….dar la urma urmei nu prea avem nevoie sa tinem infractorii in tara mai il dam pe o pereche de sosete

  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     22-11-2006
    Mesaje
    57

    Da de unde : l-au premiat cu o viza si are si cursuri gratuite de engleza..

  5. #5
    Junior
    Data de inscriere
     13-05-2015
    Mesaje
    90

    Asa am fost noi mereu. Ce corecti suntem noi. Americanii au platit pentru greselile facute impotriva romanilor. Sa nu uitam de Teo Peter. Americani nenorociti

  6. #6
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4853
    Citat Mesaj initiat de Sokar
    Da de unde : l-au premiat cu o viza si are si cursuri gratuite de engleza..

    )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.