Minor dispărut de acasă

Minor dispărut de acasă

1.134
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii doljeni desfăşoară activităţi de investigare şi căutare a minorului CEBUC CRISTIAN-FLORIN, de 14 ani, din comuna Cârna, care a plecat voluntar de la domicilu în ziua de 13.10.2015, ora 15.00, şi nu a revenit până în prezent.

 

Semnalmente:

  • înălţime 1,50 – 1,55 m,
  • greutate 60-65 kg,
  • constituţie robustă,
  • faţa ovală
  • păr negru, tuns scurt
  • ochi căprui,
  • are o alună în partea stângă a bărbiei, o cicatrice în partea stângă a spatelui rezultată în urma unei operaţii, o cicatrice pe pulpa piciorului stâng rezultată tot în urma unei operaţii.

 

La data dispariţiei minorul era îmbrăcat într-un hanorac cu glugă de culoare galben-portocalie, peste care avea o vesta de culoare negră, pantaloni de culoare albastră, era încălţat în cizme de cauciuc de culoare albastră, iar pe cap purta o căciulă de culoare portocalie. Persoanele care il văd sau pot oferi informaţii cu privire la locul în care se află, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau  pot suna la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

 

CEBUC CRISTIAN-FLORIN este deja pus în urmărire la nivel naţional.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4553

    Slabe sperante sa fie gasit in viata.. din pacate traim in Romania..
    Politia romana de ce nu da raport mass media gen cate persoane date disparute si cate gasite in ultimii 5 ani??? Va zic eu de ce nu dau astfel de rapoarte = fiindca se fac de ras.. Nu ca acum nu ar fi de ras.. dar sa ascunzi gunoiul sub pres… nene asta nu merge.. pana la urma o sa iasa tot gunoiul de sub pres la iveala.\

    Apropo planorul disparut in Bucegi l-au gasit?.. Va spun eu sigur ca in urmatorii ani nu or sa-l gaseasca fiindca sunt… INCOMPETENTi.. da stiu injurati-ma cat vreti care vreti oricum stiu ca am dreptate.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4276

    poate apare din gara

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4556

    Slabe sanse..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.