No Antidote serbeaza 8 ani! Vino sa petreci alaturi de noi

No Antidote serbeaza 8 ani! Vino sa petreci alaturi de noi

1.771
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
No Antidote te invita Joi, 22 octombrie, la Pub’s Pub, pentru aniversarea a 8 ani de existenta. Vor avea ca invitati speciali trupele; MAGAZiNUL DE MUZICA, 7 FIX si … surprize. Si, deoarece atunci cand iti sarbatoresti ziua, de obicei primesti cadouri, nici trupetilor nu au intarziat sa apara… Putem considera ca, pentru No Antidote, calificarea in finala GBOB Romania si Premiul Aby Stage Bar (consta intr-o cantare live, la baru din Valcea) au venit ca un cadou, muncit de altfel, pentru toti acesti frumosi ani. 
-Trupa este infiinta in Septembrie 2007, de catre Opranescu Bogdan, tobosarul trupei. S-au produs schimbari de componenta si de sound, dar asta nu a impiedicat cu nimic participarea trupei la evenimente.
Atunci când spui „No Antidote”, e clar, eşti hotărât. Aceasta este una dintre calităţile comune ale membrilor: Nico (voce), Diana (voce), Andrei (Bass), Bogdan (Tobe) si Razvan (chitara) . Este formula ideală pentru un alternative cu un sound aparte.

YouTube:
https://www.youtube.com/user/NoAntidoteOfficiall/videos



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4267

    ok

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.