Craiova: 15 copii din Vârvor aduc la Muzeul Olteniei expoziţia ”Casa pentru...

Craiova: 15 copii din Vârvor aduc la Muzeul Olteniei expoziţia ”Casa pentru Cultură – o poveste frumoasă”

903
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asociația „Casa pentru Cultură” Vârvor, în parteneriat cu Primăria Vârvoru de Jos și Muzeul Olteniei, organizează miercuri, 21 octombrie, ora 18:00, expoziția de fotografie ”Casa pentru Cultură – o poveste frumoasă”, care va avea loc la Muzeul Olteniei.

 

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Implicare de la mic, la mare”, sponsorizat de Fundația PACT, cu susținerea financiară a Fundației Vodafone, în cadrul rundei de finanţare “Implicat în comunitatea mea”.Asociația „Casa pentru Cultură” Vârvor, în parteneriat cu Primăria Vârvoru de Jos și Muzeul Olteniei, vă invită miercuri, 21 octombrie, ora 18:00, la expoziția de fotografie ”Casa pentru Cultură – o poveste frumoasă”, ce va avea loc la Muzeul Olteniei.

 

Vrem să moștenim satul, dar să schimbăm oamenii”, spune Iulia Nuță, de 17 ani, din comuna Vârvoru. Cincisprezece copii au pornit cu aparatele foto prin cele șapte sate ale comunei, ca să pozeze locuri, oameni și obiceiuri. Ce au descoperit?! Veniți să vedeți la expoziție!

 

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Implicare de la mic, la mare”, sponsorizat de Fundația PACT, cu susținerea financiară a Fundației Vodafone, în cadrul rundei de finanţare “Implicat în comunitatea mea”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.