Bercea a fost operat de piatră la rinichi

Bercea a fost operat de piatră la rinichi

1.054
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost operat, vineri, la Spitalul Clinic de Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce, în urmă cu două săptămâni, a fost diagnosticat cu colică renală. Medicii craioveni au reuşit să-i elimine calculul de la rinichi de aproximativ trei milimetri, acesta fiind fragmentat. Se pare că intervenţia chirurgicală a durat aproximativ o oră, tot timpul, un gardian de la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova fiind prezent în sala de operație.

 

Bercea a mai fost internat la spital, la începutul lunii, fiindu-i descoperit la rinichi un calcul de trei milimetri. Interlopul a fost închis preventiv pe 20 februarie 2011, el fiind acuzat că şi-a înjunghiat nepotul în vârstă de 17 ani, într-un bar din Drăgăneşti Olt. Ionuţ Anghel, zis Mercedes, fiul lui Gheorghe Anghel, zis Felix (fratele lui Bercea), declara la acea dată că unchiul său a intrat în bar împreună cu doi dintre verişorii săi. La scurt timp după arestarea lui Bercea, şi Mercedes şi-a schimbat declaraţia.

Tribunalul Olt urmează să dea o sentinţă în cazul lui Bercea, pe 22 februarie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.