(Foto) Craiova: Percheziții în casele unor foști pădurari bănuiți de delapidare

(Foto) Craiova: Percheziții în casele unor foști pădurari bănuiți de delapidare

1.006
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Cinci percheziții domiciliare efectuate de polițiștii din Filiași au avut loc, ieri, în localitate, dar și în Craiova și comunele Țuglui și Botoșești Paia, la locuințele unor persoane bănuite de delapidare, care au lucrat ca pădurari. De asemenea, oamenii legii au efectuat o percheziție si la sediul Ocolul Silvic Filiași. Persoanele vizate dețineau, fără documente, cantități foarte mari de cherestea și țevi, prejudiciul cauzat ridicându-se la aproximativ 100.000 de lei. 
DSCN6820
Perchezițiile au vizat trei persoane, de sex masculin. Din locuințele acestora, polițiștii doljeni au ridicat înscrisuri și alte mijloace de probă, identificând totodată și o cantitate impresionantă de cherestea și țevi pentru care nu au fost prezentate documente de proveniență.
Cheresteaua a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor și a fost predată reprezentanților Direcției Silvice Dolj.
Ancheta desfășurată de polițiștii doljeni a scos in evidență faptul că, în perioada 2014-2015, Ionel O. și Alin B, pădurari la acea dată, cu complicitatea lui Paul I., au vândut către diverse persoane material lemnos din gestiune, însușindu-și sumele de bani. În urma activității infracționale cei trei doljeni au produs un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei.
Oamenii legii  continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare.


1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4286

    ha ha.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.