(Update) Craiova: Consilierii locali votează azi pentru ADI Termis

(Update) Craiova: Consilierii locali votează azi pentru ADI Termis

1.017
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

UPDATE: Proiectul de hotărâre privind aprobarea mandatării reprezentantului Consiliului Local al Municipiului Craiova în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „TERMIS DOLJ”, să voteze înfiinţarea operatorului regional, a trecut de votul consilierilor locali.

 

Aleșii locali sunt chemați, astăzi, la o şedinţă de îndată, pentru a vota constituirea unei noi societăţi de termoficare, după ce SC Termo a fost declarată falimentară. Noul operator va avea trei acţionari – Primăria Craiova, Primăria Işalniţa şi Primăria Vârvoru de Jos şi va avea o lună la dispoziție pentru a fi pusă la punct și începe facturarea căldurii și a apei calde.

 

Practic, gestiunea serviciului de termoficare va fi delegată în responsabilitatea ADI Termis, întrucât Legea serviciilor publice nu îi dă dreptul asociaţiei de a avea calitatea de operator şi nu poate să desfăşoare nici activităţi economice. Cum Primăria Craiova a înființat încă de acum un an Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară “Termis Dolj, împreună cu localităţile Işalniţa şi Vârvoru de Jos, lucrurile sunt simple: contractul de delegare al serviciului de termoficare se face prin atribuire directă către SC Termis.

 

Sediul a fost stabilit în Craiova, pe strada A.I. Cuza, nr.1, la sediul Palace al Primăriei Craiova. Patrimoniul cu care s-a pornit a fost de 10.000 de lei, din care aportul municipiului a fost de 8.000 de lei. În situația de față, dacă va primi voturile necesare, primarul Craiovei va merge în adunarea asociaţilor şi va propune constituirea operatorului regional, cu capitalul social menţionat. După o lună, noua societate ar trebui să înceapă facturarea către populație.



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-01-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    734

    „După o șună, noua societate ar trebui să înceapă facturarea către popușației.”

    Senzational

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     07-10-2011
    Locatie
     craiova CV9
    Mesaje
    168
    Citat Mesaj initiat de findlandezul
    „După o șună, noua societate ar trebui să înceapă facturarea către popușației.”

    Senzational

    Ei si tu acum, „l” este langa „ş” pe tastatura, se mai incurca.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.