Trei zile de doliu național după tragedia de vineri din București

Trei zile de doliu național după tragedia de vineri din București

2.248
19
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Guvernul a decretat, sâmbătă, trei zile de doliu național, în cadrul unei ședințe extraordinare convocată de premierul Victor Ponta în urma tragediei petrecute vineri seară în Capitală, când 27 de persoane au decedat după un incendiu izbucnit în clubul Colectiv.

Astfel, Guvernul a decis printr-o Hotărâre ca zilele de 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie 2015 să fie declarate zile de doliu național pe teritoriul României, cu aplicarea dispozițiilor legale în materie.

În deschiderea ședinței Guvernului, membrii Executivului au ținut, la solicitarea premierului Victor Ponta, un moment de reculegere în memoria victimelor.

Premierul și-a exprimat întreaga sa solidaritate cu familiile victimelor.

„Regret profund că trebuie să ne întâlnim într-o ședință extraordinară de Guvern din cauza acestei tragedii care a luat viața atâtor tineri. Vreau să transmit toată solidaritatea, tot sprijinul moral pe care putem să-l acordăm cu toții familiilor victimelor, celor care au avut de suferit”, a declarat premierul.

În cadrul ședinței de Guvern, vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătății, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, au făcut o prezentare a măsurilor și acțiunilor derulate de autorități după incendiul izbucnit vineri seară în Capitală la clubul Colectiv, informează AGERPRES.



19 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     16-05-2008
    Mesaje
    53

    saracu guvern ….scapa ieftin , 3 zile „doliu national” ) si toata lumea e fericita

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4599

    Ce au cautat în gaura aia de șobolani??? Eu și când mă duc la teatrul național care are 4 ieșiri mari pe lateral, 2 jos, 2 sus îmi caut loc mai inspre margine,
    Nu uitați ca și noi la Craiova avem așa zise cluburi de fițe unde stai înghesuit ca sardinele.. la subsol și intrarea și ieșirea se face pe o panarama de ușa îngusta (cunoscătorii cunosc).. doamne ferească să se întample ceva ca tot așa nasol iese sau poate mai rău.

    În plus autoritățile și spitalele din ditamai Bucureștiului au fost date peste cap la 200 de cazuri dintre 2 milioane de locuitori cât are Bucureștiul, din cauza unui club nenorocit de metaliști spălați pe creier. Dar dacă era cutremur sau o catastrofa mai nasoală?.. Doamne Ferește de catastrofe că dacă nu ne păzim cu zile, autoritațile vor fi depășite total la catastrofe. Noi nu suntem Japnoia.. Suntem România .. for God’s Sake !!

    Eu nu mai frecventez mai ales concerte de metaliști cu pogo, zbenguit și cu prostii din astea că sunt pățit.. Energia lor negativă s-a metamorfozat în artificiul ăla. Au melodii numai despre moarte, demoni și alte drăcii satanice (deși personal nu cred în Satan) și se miră de ce s-a întamplat ce s-a întamplat. Au luat foc ca în flăcările iadului. Sper să le fie învățătură de minte, deși pentru unii este prea târziu.

    Copii/oameni demenți, rup cluburile pline de fel și fel de specimene și oameni demenți inghesuiți ca sardinele unii-n alții.

    De data asta i-au găsit demonii care prevesteau Halloweenul.. care este mai degraba ziua tuturor morților decât ziua tuturor sfinților.
    Ăia/alea care au murit… au murit în niște chinuri incredibile arși de vii și sufocați. Arșii de vii și călcați în picioare de turmele de metaliști.

    P.S. Ceea ce s-a întamplat nu a fost o simplă coincidență macabră. Coincidențele din punct de vedere al fizicii cuantice nu prea există. Ceea ce s-a întamplat a fost METAMORFOZAREA ÎN REALITATE A SENTIMENTELOR, GÂNDURILOR, TRĂIRILOR INTERIOARE INFERIOARE ALE UNEI TURME DE OAMENI.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     09-06-2010
    Mesaje
    6

    Mi-as dori si un mars in Craiova!Dar cine sa il organizeze?…..

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4606

    Păi nu vă strângeți și voi într-un subsol să beți în cinstea decedaților eventual pe melodii hard metal din astea cu mesaje de înmormântări?

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  5. #5

    Data de inscriere
     29-11-2005
    Mesaje
    4433

    ^^amice, ai o bezna in minte ca nu am cuvinte. Ti-as cere sa ai putina decenta, dar nu ai de unde sa oferi asa ceva.

    ontopic: nu e nevoie de sprjin moral si solidaritate din partea guvernantilor, e nevoie de masuri, drastice, eficiente. Au murit in cel mai cumplit mod posibil tineri care nu isi doreau altceva decat sa-si pereaca weekendul intr-un mod placut. Tineri valorosi, plini de viata, cu mintea si inimile deschise.
    Au fost deschise doar centrele de transfuzii din Bucuresti, de sangele provinciei nu a avut nimeni nevoie, desi, asa provinciali cum suntem, ne-am prezentat in numar mare sa ajutam in singurul mod in care puteam. Am fost refuzati si invitati sa ne intoarcem maine. Ar fi bine ca toti zeii de pe pamantul asta sa tina sub paza lor victimele din spitale, dar cumva sunt sceptica.

    women have their fault,men only two,everything they say, everything they do My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbowkandya, Trabook, Aetana! x3Augen sagen mehr als Worte
  6. #6
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4610

    Lasa, nu avea tu treaba cu ce am eu in minte. Fiecare e liber sa gandeasca cum vrea si sa spuna ce vrea si ce crede. Din punctul meu de vedere aia au fost niste inconstienti.
    Daca zici ca au fost tineri valorosi cu mintea deschisa de ce pana mea nu au luat atitudine „astia cu mintea deschisa” la primele artificii cand le-au vazut sa zica ce dracu e aia?. Iti zic eu de ce? Fiindca NU AU GANDIT. Eu plecam in 10 secunde cand vedeam primele artificii din alea in cavoul ala ca am inteles ca nu a luat foc de la primele si de la repriza a II-a de artificii de tort..

    MIe acum cateva luni, chiar de ziua mea de anul asta a venit mama cu artificii din astea de tort si cu tortu de ziua mea, in spatiu inchis in camera. Mai pusese si doua artificii din astea pe el. M-au apucat dracii cand am vazut. Am facut scandal ca sar scantei prin casa, dar cu cine sa te intelegi?? Cum sa te intelegi si sa le explici la oamenii care nu gandesc ca mine. In fine dupa ce s-au terminat articiiile alea si sareau scantei in toate partile.. si dupa ce am crizat putin fiindca scanteile alea sareau si pe calculator, si pe telefon, pe haine peste tot nici nu am mai vb cu maicamea o saptamana iar tortul respectiv l-am si aruncat la gunoi… Mama a crezut ca am facut o aroganta cu ea cand am aruncat tortul la gunoi si nici nu m-am atins de el dar mie MI S-A PUS PATA si TOTI DRACII FIx DE LA ARTIFICIILE ALEA IDIOATE.. EU tipam bai bai fi atenta cu astea, ce cauti cu astea aici.. si ea radea.. Nah, poftim oameni.. asa si cu astia in club.

    Uite bezne din astea am eu in minte.. bine la mine lua foc casa.. au sarit si pe mine scantei din alea, oricat de inofensive ar parea in spatii inchise o scanteie din aia poate duce la dezastru…
    Plus de asta mai sunt patit cu un incendiu de la un aspirator care a luat foc. Eu am fost singurul care am reactionat in secunda 2 cand aia 2 de langa mine ramasesera blocati si nu stiau ce sa faca..

    Si-au facut’o cu mana lor, clar. Cand au vazut primele artificii trebuiau sa plece.. asta daca aveau mintea deschisa asa cum spui tu.. dar in aburii alcoolului si in aburii ierbii.. acompaniati de muzica „satanica” ce drac sa mai gandesti logic..

    Si da, o sa mai moara din ei.. fiindca medicii au inceput sa spuna azi ceea ce eu stiam de ieri. Ca vreo 80% din cei internati sunt IN STARE EXTREM DE GRAVA… in come induse foarte foarte multi. Am cunostinte care au frati acolo in coma, prietene. Stiu ce vorbesc. Eu niciodata nu vorbesc tampenii chiar daca ceea ce zic uneori este catalogat ca „tampenie” de catre unii sau altii.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  7. #7
    Rocker
    Data de inscriere
     31-07-2008
    Locatie
     jossakin vaan tanne
    Mesaje
    304

    @koss_x_treeme

    Ai putina decenta prietene ca nu esti pe mahala. Daca esti incapabil sa faci niste diferente elementare si sa vorbesti civilizat, mai bine abtine-te, macar intr-o astfel de situatie.

    Your kingdom is of emptinessInvisible empire of illusionThere's no majesty in your empty wordsYour ideology - self delusionRevisionism is the futureSo let's hail the same old dawnKneel before the same old orderYou're no kings - only pawnsYou're waiting for tomorrow,Well, tomorrow never comes.Ha, you're waiting for your new dawn, So sad to say there isn't one..!
  8. #8
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4614

    Nu vreau să mă abțin. De ce să mă abțin? Eu nu sunt in niciun doliu. Nici cand o sa-mi moara iubita mama tata nu voi plange. E o prostie doliul si jelirea dupa moarte, dar nu ai tu cum sa pricepi. Nu ești tu în măsură să-mi spui că sunt incapabil.
    Eu mi-am spus părerea și opinia. Dacă ți-am jignit mentalitatea și convingerile, scuză-mă dar oamenii nu sunt roboți de pe bandă. Au drepturi la idei și la păreri de cele mai multe ori diferite.
    E dreptul meu să spun și să cred că evenimentul respectiv a fost unul gen *satanic* Aia nu e muzică, aia e zgomot.. rock metal, zbierături.. dat din cap..urlete.. acompaniate de bass și chitară și iar urlete. Dacă voi asta numiți distracție nu aveți de cât.. e problema voastră.. eu numesc așa ceva destrăbălare haotică.

    Credeam că roakerii sunt mai altfel decât maneliștii.. din păcate nu pot să recomand nici manelele pe sistem live turbat nici hard rockul gen metal din ăsta turbat (ceea ce cântau ăștia). Ambele tipuri fac la fel de mult rău.. în exces și ca mod de viață.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  9. #9
    Rocker
    Data de inscriere
     31-07-2008
    Locatie
     jossakin vaan tanne
    Mesaje
    305

    In primul rand, imi pare rau insa din comentariile tale anterioare denota ca esti incapabil sa faci niste diferente. Nu am vorbit la general, daca asta te-a jignit, m-am referit strict la acest subiect. Fiecare are limitarile lui.

    In al doilea rand, motivul care m-a facut sa postez si sa-ti atrag atentia a fost modul mizer in care te-ai exprimat, daca nu poti sa-ti dai seama, imi pare rau pentru tine. Cat tine de ideile tale preconcepute pe care ti le-ai tot etalat pe aici … ce pot sa-ti spun, gusturile nu se discuta. Nu te obliga nimeni sa asculti muzica, sa participi la vreun concert sau manifestare de acest gen. Iar cat tine de comparatia pe care ai facut-o intre cele doua genuri, chiar m-ai facut sa rad. Ai fost tare!
    Trebuie sa ai o cultura muzicala foarte vasta in ceea ce priveste cele doua genuri muzicale ca sa faci afirmatii atat de certe. Ma bucur ca am reusit sa intalnesc o persoana cu o asemenea cultura diversificata. Palaria jos!

    In al treilea rand, ca sa te apuci sa faci afirmatia ca acei oameni care au murit in cele mai groaznice chinuri posibile si-au facut-o cu mana lor pentru ca au mers intr-un local pentru un concert live trebuie sa fi de-a dreptul imbecil. In proportie de 90% din localurile din Romania (si nu numai) sunt in aceeasi situatie ca cel cu pricina. Inainte sa faci afirmatii despre fizica cuantica sau mai stiu eu ce balarii, documenteaza-te sa vezi in ce imprejurari s-a produs un lucru si dupa apuca-te sa aberezi.

    N-ai decat sa-ti spui parerea in continuare daca tii neaparat, insa avand in vedere circumstantele actuale, te-as ruga s-o faci printr-un limbaj civilizat atat timp cat esti pe un forum public. Ce faci la tine acasa este treaba ta.

    O seara buna!

    Your kingdom is of emptinessInvisible empire of illusionThere's no majesty in your empty wordsYour ideology - self delusionRevisionism is the futureSo let's hail the same old dawnKneel before the same old orderYou're no kings - only pawnsYou're waiting for tomorrow,Well, tomorrow never comes.Ha, you're waiting for your new dawn, So sad to say there isn't one..!
  10. #10
    Member
    Data de inscriere
     09-03-2011
    Mesaje
    141

    koss … de obicei apreciez faptul ca esti obiectiv … dar de data asta ai dat-o in bara …parca ai fi suferit o operatie de lobotomie. Oamenii aia … copiii aia … s-au dus sa asculte o muzica … ce muzica deja nu mai conteaza … e irelevant in acest context. A ca tu te crezi superior si pentru tine sunt „satanisti” desi 99,5% din muzica rock nu are nimic in comun cu satanismul, iar metalcore ca gen nici atat, e alta poveste. Ca fapt divers tu cand te duci la teatru sau cinema verifici usile de evacuare sa vezi daca nu sunt blocate sau poate or fi sudate cine stie din economie de bani de lacate si personal? Ai intrebat vreodata daca lemnul ala si textilele sunt ignifugate sau nu? Sau cand a fost ultimul control de la pompieri si unde e autorizatia de functionare? sau mergi pe incredere ca te duci intr-un spatiu sigur care e cu toate actele la zi?Uite asa si copii astia s-au dus la un o lansare de album intr-un spatiu care „avea” autorizatie de functionare cu toate avizele in regula. Ei nu aveau de unde sa stie cum a „avut” patronul bani sa faca antisonorizarea, nu au stiu ca poate a dat spaga la primarie…si nici ei nici managerul trupei care inchiriase o sala „in regula”, nu stiau ca acele artificii de tort pot fi mai periculoase decat unele jocuri pirotehnice mult mai mari care mai avusesera loc si cu alte ocazii.
    Ca fapt divers ca o tot dadeai cu coincidente ca nu exista ca au atras demoni si metamorfozari in realitate .. si aia care au murit arsi in biserici au atras spirite malefice, si aia de au murit la 11 septembrie au atras teroristii … si ai de cad cu avioanele si mor cu sutele atrag spirite … credeam ca ai un gram de creier sa gandesti la fazele astea …dar sa te iei de mana cu aia de plimba oasele prin orase si se calca in picioare sa pupe o bucata de cadavru

  11. #11
    Senior Member
    Data de inscriere
     26-09-2006
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    656

    @koss_x_treeme
    recomand consult de specialitate… psihiatric, nu psihologic!

    __________________________________________
  12. #12
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4616
    Citat Mesaj initiat de sslancer
    koss … de obicei apreciez faptul ca esti obiectiv … dar de data asta ai dat-o in bara …parca ai fi suferit o operatie de lobotomie. Oamenii aia … copiii aia … s-au dus sa asculte o muzica … ce muzica deja nu mai conteaza … e irelevant in acest context. A ca tu te crezi superior si pentru tine sunt „satanisti” desi 99,5% din muzica rock nu are nimic in comun cu satanismul, iar metalcore ca gen nici atat, e alta poveste. Ca fapt divers tu cand te duci la teatru sau cinema verifici usile de evacuare sa vezi daca nu sunt blocate sau poate or fi sudate cine stie din economie de bani de lacate si personal? Ai intrebat vreodata daca lemnul ala si textilele sunt ignifugate sau nu? Sau cand a fost ultimul control de la pompieri si unde e autorizatia de functionare? sau mergi pe incredere ca te duci intr-un spatiu sigur care e cu toate actele la zi?Uite asa si copii astia s-au dus la un o lansare de album intr-un spatiu care „avea” autorizatie de functionare cu toate avizele in regula. Ei nu aveau de unde sa stie cum a „avut” patronul bani sa faca antisonorizarea, nu au stiu ca poate a dat spaga la primarie…si nici ei nici managerul trupei care inchiriase o sala „in regula”, nu stiau ca acele artificii de tort pot fi mai periculoase decat unele jocuri pirotehnice mult mai mari care mai avusesera loc si cu alte ocazii.
    Ca fapt divers ca o tot dadeai cu coincidente ca nu exista ca au atras demoni si metamorfozari in realitate .. si aia care au murit arsi in biserici au atras spirite malefice, si aia de au murit la 11 septembrie au atras teroristii … si ai de cad cu avioanele si mor cu sutele atrag spirite … credeam ca ai un gram de creier sa gandesti la fazele astea …dar sa te iei de mana cu aia de plimba oasele prin orase si se calca in picioare sa pupe o bucata de cadavru

    Pai si aia care au murit in Biserica au murit tot de prosti, ca daca nu erau prosti nu mureau in halul ala. Intrebare: Ce au cautat in Biserica? Raspuns: Moartea. Asa si astia din panarama asta de club Colectiv din Bucuresti:.Ce au cautat astia in Club Colectiv Bucuresti in data de 30 Octombrie 2015?.. Raspuns : Iadul pe Pamant l-au cautat si l-au gasit.

    Acum raspunde-mi si mie la o intrebare. De ce nu au luat foc 200 de manelisti prin club.. sau 200 de rapperi sau astia de asculta dance/trance? In clubul ala au fost si formatii de rapp, underground, de hard rock, rock si fix astia au luat foc? O sa zici ca e coincidenta, dar eu nu cred 100% in coincidente. Au mai fost artificii in clubul ala, foc, poate chiar mai intens ca acum.. si fix acum au luat toti spectatorii si formatia foc ca sobolanii.

    Da, eu cand ma duc la teatru, la cinema, etc nu stau niciodata in mijlocul publicului ori ca sardina in mijlocul sardinelor. Pur si simplu nu-mi place aglomeratia, si nu e faza ca sunt claustrofob. Eu nu vreau si nu-mi doresc sa mor vreodata ca prostu’ asa cum au murit astia. Pacat de ei ca erau tineri si aveau viata in fata dar si-au distrus-o toti in cateva secunde fiindca nu au fost atat de destepti sa vada in ansamblu ce este in jurul lor si nu au avut capacitatea sa prevada dezastrul iminent care mirosea acolo in clubul ala.

    Din poza aia cu flacarile se poate observa mai in fata in plan indepartat in stanga pe cineva care poza cu iphonu.. flacarile.. Pai daca tu stai 10 secunde sa faci poze la flacari in loc sa o tai de acolo.. (ca pana scoti telefonul si faci poza la foc trec cateva secunde bune).. Tu imi spui mie ca aia gandeau logic?? Pun pariu ca multi dintre ei au ramas gura casca si ” wow foc ” hai sa pozam.. Mai zicea cineva mai sus ca erau extrem de inteligenti copiii astia… da pe naiba.. extrem de inteligent sa stai sa faci poza la foc si sa te uiti ca mielul la taiere in loc sa fugi sa-ti salvezi viata..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  13. #13
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4617
    Citat Mesaj initiat de Maryan
    @koss_x_treeme
    recomand consult de specialitate… psihiatric, nu psihologic!

    Pastreaza-ti recomandarile pentru altcineva

    Probabil e de la faptul ca m-am intoxicat cu fum acum cateva saptamani incercand sa limitez pagubele de la un incendiu unde am ajuns cu 20 de minute inaintea pompierilor fiindca da. Institutiile din Cadrul Ministerului Afacerilor Interne sunt pulbere toate… inclusiv pompierii… politia, jandarmii..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  14. #14
    Member
    Data de inscriere
     09-03-2011
    Mesaje
    143

    bine zmeule … ce s-ar face craiova asta fara tine … esti si militist si pompier si jandarm si doctor si de toate ..inclusiv atotvazator … nostradamus era mic copil pe langa tijne… dar iti e frica sa iesi din casa ca poate te prinde aglomeratia si iti cade vreo caramida in cap si mori ca prostul. Ca fapt divers .. nu au murit si alte tipuri de formatii acolo pentru ca nu a luat foc … in plus din cate se pare patronul clubului a mai facut o tampenie, se pare ca in ultima saptamana s-a apucat sa curete burete ala (declaratie neofiociala rasuflata …dar nu pot sa bag mana in foc ca nu-i asa) .. dar cu ce si ce efecte a avut asupra vitezei de propagare ramane sa stabileasca ancheta. In plus o data e ca niciodata si se intampla …faza aia cu ulciorul care nu merge de multe ori la apa. Ca fapt divers burete ala de izolatie fonica arata la fel si cel neignifugat si cel ignifugat …asa ca de unde poti tu visa ca nu e ignifugat .
    Oricum degeaba incerc sa iti explic .. dupa tine a venit dracu din iad si i-a luat cu el

  15. #15
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4620

    Pai au murit sub ploaie de foc si inecati cu fum exact cum este ilustrat IADUL . Restul e Can-Can. NU I-A OBLIGAT NIMENI si NIMIC sa se duca la concertul ala in clubul ala. S-au dus din placere. Au murit din placere pentru muzica hard metal.. ori pentru distractie in club pe muzica din asta .

    Daca ar face cineva o acheta despre personalitatea fiecaruia, despre viata fiecaruia care a fost acolo in clubul ala, despre evenimentele care au precedat dezastrul etc.. ai vedea ca totul se leaga. Nimic nu este inamplator. Toti suntem interconectati.

    Serios m-as fi bucurat sa ia un club plin cu manelisti si cu tigani ori cu gabori foc… dar de rokerii astia chiar imi pare rau… Evenimentul asta ar trebui sa le dea de gandit la altii ca ei amatori de senzatii tari si de distractie.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  16. #16
    Rocker
    Data de inscriere
     31-07-2008
    Locatie
     jossakin vaan tanne
    Mesaje
    307

    Bai prietene, deja ma scoti din sarite, am incercat sa vorbesc frumos si sa-ti explic niste lucruri de bun simt pe care ar fi trebuit sa ti le furnizeze cei 7 ani de acasa care se presupune ca i-ai primit.
    Ce pisici are muzica care se asculta in acel loc, nu-ti convine muzica, nu te obliga nimeni s-o asculti, PUNCT.
    Stai si vorbesti toata ziua despre lucruri despre care habar n-ai. Pune mana si apuca-te sa faci ceva cu substanta, nu sta toata ziua pe un forum pe care balmajesti ca o baba iesita la poarta. Macar de-ai avea putina decenta in limbajul in care te exprimi.

    Crezi ca daca era trance/dance/manele/regge (avand in vedere stadiul in care se afla clublul respectiv) nu se intampla aceeasi tragedie? Ce dracu ma, esti atat de batut in cap incat sa nu faci o diferenta elementara intre o preferinta muzicala si o persoana? Ce cacat de treaba are preferinta muzicala cu ceea ce s-a intamplat acolo ma? Ce treaba are muzica cu faptul ca acei 3 imbecili care detineau acel local n-au fost in stare sa aiba macar un extinctor la indemana sau ca s-au apucat sa capitoneze cu cel mai ieftin burtene pentru antifonare… care se putea aprinde inclusiv de la un muc de tigara sau ca cei de la primarie sunt atat de ahtiati de bani incat dau avize de functionare fara ca macar sa se sinchiseasca sa verifice ceva… Du-te prietene si impusca-te cu ideile astea care n-au nicio urma de logica sau coerenta….

    Chiar nu inteleg ce treaba au moderatorii acestui forum de nu i-au atitudine la aceste ineptii pe care le tot debitezi in acest post.

    Your kingdom is of emptinessInvisible empire of illusionThere's no majesty in your empty wordsYour ideology - self delusionRevisionism is the futureSo let's hail the same old dawnKneel before the same old orderYou're no kings - only pawnsYou're waiting for tomorrow,Well, tomorrow never comes.Ha, you're waiting for your new dawn, So sad to say there isn't one..!
  17. #17
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4621

    Uite d’aia rokerii ca tine si-au meritat soarta si au murit ca sobolanii acolo in club fiindca au FIX aceeasi gandire ca tine . Voi credeti ca daca ascultati rock metal hard sunteti mai elevati ca altii si sunteti superiori? Eu nu cred ca te-am jignit pe tine in nume personal. Vad ca e invers. Sincer nu ma intereseaza ce zici tu. Mi-ai demonstrat cine esti si cum gandesti. Altii comenteaza fiindca au timpul necesar sa comenteze si fiindca pot si au dreptul la parreri.
    Chiar imi parea rau de aia care au fost sacrificati in clubul Colectiv dar de la comentariul asta al tau.. pe bune din ce in ce mai mult cred ca selectia naturala isi urmeaza cursul firesc… chiar daca prin tragedii din astea grotesti…

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  18. #18
    Rocker
    Data de inscriere
     31-07-2008
    Locatie
     jossakin vaan tanne
    Mesaje
    308

    Am impresia ca vorbesc cu peretii si din aceasta pricina acesta este ultimul meu comment care-ti va mai fi adresat.

    De unde pana unde am lasat eu sa se inteleaga ca m-as considera superior pentru ca ascult un anumit gen de muzica? Uita-te la tine ce concluzii tragi… cat de aberant… bleah. Daca suferi de vreun complex de inferioritate, mergi frumusel si rezolva-ti problema. Nu te apuca sa vorbesti aiurea despre lucruri pe care nu le intelegi si mai ales sa vorbesti despre oameni pe care nu-i cunosti.

    Ca sa ma fac mai bine inteles si sa nu mai fie dubii in privinta a ceea ce am vrut sa spun in comentariile precedente si pana la urma ce anume m-a facut sa postez:
    M-a dezgustat modul tau idiot de a pune problema si modul mizer in care te-ai exprimat. Te-ai apucat sa judeci niste oameni prin prisma unor lucruri total aberante, care n-au niciun fel de fond sau logica. Daca nu esti capabil sa intelegi acest lucru, din nou o spun… imi pare rau pentru tine.

    In fine.

    Numai bine!

    O seara buna!

    Your kingdom is of emptinessInvisible empire of illusionThere's no majesty in your empty wordsYour ideology - self delusionRevisionism is the futureSo let's hail the same old dawnKneel before the same old orderYou're no kings - only pawnsYou're waiting for tomorrow,Well, tomorrow never comes.Ha, you're waiting for your new dawn, So sad to say there isn't one..!
  19. #19
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4667
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Si da, o sa mai moara din ei.. fiindca medicii au inceput sa spuna azi ceea ce eu stiam de ieri. Ca vreo 80% din cei internati sunt IN STARE EXTREM DE GRAVA… in come induse foarte foarte multi. Am cunostinte care au frati acolo in coma, prietene. Stiu ce vorbesc. Eu niciodata nu vorbesc tampenii chiar daca ceea ce zic uneori este catalogat ca „tampenie” de catre unii sau altii.

    Acum să vă văd.. cine are dreptate și cine nu pe forumul ăsta? Bilanțul morților a ajuns la 44 și va crește în continuare. Adevărul este că în spitalele din România mori cu zile.. Se va dovedi în final, că toți au mințit de la procurori, la pompieri, la anchetatori, la ăia de la Morgă, la doctorii din spitale, de la Iordanian la Ministrul Sănătații Bănicoiu.. pân la managerii de spitale. De aceea n-am eu încredere în autorități fiindcă în România este mai bine să pleci de la premisa de neîncredere fiindcă ai mai multe de câștigat decât dacă te încrezi în ceea ce spun unele persoane cu funcții care în mod normal nu ar trebui SĂ MINTĂ NICIODATĂ, așa că dragi cretini-ortodocși Degeaba vă rugați la Doamne-Doamne/ Aproape tot timpu’n catedrale/ Crezând doar în niște minciuni penale/ Că tot vor muri copii în spitale/ Când din somn vă veți trezi oare?

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.