Craiova: Motociclist lovit de mașină, pe Str. ”A.I. Cuza”

Craiova: Motociclist lovit de mașină, pe Str. ”A.I. Cuza”

1.093
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un motociclist a fost lovit, ieri de dimineață, în jurul orei 10:30, de un conducător auto neatent, care nu i-a acordat prioritate de trecere pe Strada ”A.I. Cuza” din Craiova. Bărbatul de pe motocicletă a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital.

 

Matei Cătălin, de 27 de ani, se afla la volanul unei mașini Audi, înmatriculată în Dolj, și conducea pe Str. ”A.I. Cuza”, dinspre McDonald’s către centru, iar la efectuarea unui viraj la stânga nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete conduse de Ilie Mirea, intrând în coliziune cu aceasta.

 

Niciunul dintre cei doi nu consumaseră băuturi alcoolice. Pe numele șoferului vinovat a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4618

    Ala cu motocicleta e de vina. El nu a auzit de prioritatea de Audi si prioritatea de BMW? Mai ales aici in Craiova.. … mai avem aici si prioritate de taximetristi.. deh.. PrazLand..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.