Craiova-Pitești, autostrada fără cap și fără coadă!

Craiova-Pitești, autostrada fără cap și fără coadă!

2.481
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craiova-Pitești, 121 km. Autostradă, doar pe hârtie, în calcule și pe buzele oltenilor care deja nu mai cred că în viitorul apropiat vor circula rapid către capitală pe un drum decent, cu sau fără taxă. Sau… măcar un drum expres să fie. Nici urmă de așa ceva: Craiova-Pitești nu are nicio dată de începere, deci se subînțelege că nici de finalizare a lucrărilor.

 

Conform unui material publicat de Ziarului Financiar, deşi Compania Naţională de Auto­stră­zi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a primit oferte de la constructori pentru realizarea autostrăzii Craiova-Pitești și a centurii de sud a Capitalei (48 km) de aproape doi ani şi jumă­ta­te, nici până acum nu a ajuns la o con­clu­zie în urma negocierilor şi nu poate înain­ta informaţii privind data de înce­pe­re sau de finalizare a proiectelor.

 

Cele două şosele, care ar urma să fie construite în concesiune, nu au dată de începere şi nici de finalizare”, se arată înîn articolul ZF „Dialogul nesfârşit“ al autostrăzilor. Craiova-Piteşti şi centura sud a Capitalei sunt de doi ani în negocieri fără speranţă”, publicat în ediția de vineri, 30 octombrie. Iar răspunsul dat de autorități la întrebarea când va începe construcția este, oarecum, de la sine înțeles: „Aceste informaţii pot fi furnizate după de­semnarea ofertan­tului câştigă­tor“, a afir­mat CNADNR, într-un răs­puns transmis către ZF.

 

Statul a anunţat că vrea să con­stru­iască cele două proiecte, care cumulat ar urma să coste circa patru miliarde de lei, în concesiune, însă nici până acum nu a trecut de etapa de dialog cu potenţialii investitori privaţi.



5 COMENTARII

  1. #1
    Coder
    Data de inscriere
     06-10-2005
    Mesaje
    317

    O sa stea pana cand se simt aia care au depus oferte sa cotizeze si ei la partid .. de parca nu stie toata lumea cum merge treaba in Romania, za leand af ciois.
    Oricum ce parteneriat public-privat vor ei nu o sa mearga niciodata ca probabil nu exista astfel de trafic sa sustina recuperarea investitiei in autostrada. Si in plus in Oltenia e saracie, nu sunt adusi investitori si aia care vor sa faca ceva nu sunt lasati, probabil redirectionati pe la Cluj, ca acolo e miezul tarii mai nou. Resul tarii moare de foame si acolo n-au firmele pe cine sa mai angajeze … halal tara in care traim.

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3290

    probabil nu este o prioritate pentru politicieni,au altele pe cap saracii

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    85

    o sa avem autostrada Craiova-Pitesti cand o sa castig eu la Loto!! Problema e ca nu am bagat niciodata si nici nu o sa bag! )))

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4623

    O sa avem autostrazi decat daca emigram… acolo unde o sa emigram.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3494
    Citat Mesaj initiat de costyn0714
    o sa avem autostrada Craiova-Pitesti cand o sa castig eu la Loto!! Problema e ca nu am bagat niciodata si nici nu o sa bag! )))

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.