Craiova: Circulație închisă pe un sector din Str. ”Râului”

Craiova: Circulație închisă pe un sector din Str. ”Râului”

1.074
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Sectorul de drum cuprins între intersecţia cu Bulevardul ”Ştirbei Vodă” şi intersecţia cu Str. ”Popoveni” va fi închis traficului rutier, în perioada 4 – 20 noiembrie, în vederea executării unor lucrări din cadrul proiectului: “Reabilitarea infrastructurii rutiere pe relaţia Nord-Sud-Est a Polului de Creştere Craiova, în vederea fluidizării traficului în Zona Metropolitană Craiova”, au anunțat reprezentanții Primăriei Craiova.

 

În perioada menționată, traficul auto va fi deviat pe o rută alternativă, respectiv: Str. Râului – Bulevardul Ştirbei Vodă – giratoriu “Ciupercă” – Bulevardul 1Mai – Bulevardul Nicolae Romanescu, cu varianta de a continua până la ieşirea din municipiu, sau cu varianta de revenire la traseul iniţial, pe ruta Str. Popoveni – Str. Râului.

 

Foto: arhivă



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4622

    E dezastru pe Raului. SFATUL MEU: EVITATI RAULUI… MAI repede ajungi la destinatie daca ocolesti prin centru decat pe Raului.
    Desteptii de la rutiera au pus semafoarele de la extremitati pe intermitent. SE FORMEAZA AMBUTEIAJE.. Ai timp de 2 tigari si o cafea cat stai sa astepti sa iesi in intersectie de pe raului. Se kk pe ei de 2 ani la un rahat de strada..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Coder
    Data de inscriere
     06-10-2005
    Mesaje
    320

    Pe unde mai ies ciorile cu carutele din curte ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.